ZNC 3 - Bareveld 3

Bareveld 3 verliest de wedstrijd tegen ZNC 3 nipt.

*Ondanks dat ik het behoorlijk druk heb op dit moment en ook nog niet helemaal fit ben, kom ik er niet voor weg om een verslagje te maken. Hans Lambers speelde een puike partij voetbal, en vandaar op nadrukkelijk verzoek van Hans toch maar een verslagje.

Zondag 23 september moesten we op een druilige zondagmorgen spelen tegen ZNC 3. Het begin van de wedstrijd was voor ZNC. Ze waren meer aan de bal, maar kansen kregen ze niet. In de 11de minuut plotseling een kans voor Bareveld. Hans Lambers kreeg deze aangeboden door Erik Hoving. Helaas miste hij net het doel. In de 20ste minuut een kans voor ZNC. Een mooi schot spatte uiteen op de paal. ZNC neemt in de 30ste minuut een voorsprong. Op het randje van buitenspel (was het niet) mocht de spits op de goed keepende Wietse af gaan. De spits bleef rustig en scoorde beheerst de 1-0. Na dit doelpunt werd Bareveld iets sterker. Er ontstonden enkele kansen. Zo schoot de actieve Hans Lambers net over het doel, en wist ook Erik Hoving het doel niet te vinden. In de 42ste minuut kwam Bareveld toch verdient langszij. En hoe? Hans "Messi"' Lambers omspeelde zijn directe tegenstander met een sublieme actie, en scoorde vervolgens op zeer fraaie wijze 1-1. Met deze terechte tussenstand gingen we aan de thee.

De tweede helft begon spectaculair. ZNC kreeg een enorme kans, maar Wietse redde fraai. Even later een enorme kans voor Bareveld. Jeroen Perdok kopte vanuit kansrijke positie naast het doel. Het spel golfde op en neer, en vooral ZNC kreeg een paar grote kansen. Een schot ging net naast, terwijl even later de paal werd geraakt door ZNC. Tussendoor kreeg ook Jeroen nog een leuke kans, maar zijn schot ging naast. In de 75ste minuut trof ZNC wederom de paal, en ook de rebound kon niet omgezet worden in een doelpunt. In de 80ste minuut nam Bareveld de leiding. Een hard schot van wederom Hans Lambers vloog tegen de touwen 1-2. Helaas konde we niet lang van onze voorsprong genieten. In de 81ste minuut scoorde ZNC de 2-2. Beide ploegen leken een puntje aan hun eerste wedstrijd over te houden. Echter vlak voor tijd scoorde de grote spits van ZNC met een laag schot de 3-2. Dit was ook de eindstand.

Na een mooie wedstrijd tegen een leuke sportieve ploeg moesten we de punten achter laten in Zuidbroek.