WVV 5 - Bareveld 3

Teams > Bareveld 3 > Verslagen-foto's Bareveld 3

Bareveld 3 kan het niet bolwerken tegen een beter WVV 5.
Zondag 13 oktober moesten we de lastige uitwedstrijd spelen tegen het hooggeplaatste WVV5. Er moest behoorlijk gesleuteld worden aan ons elftal, omdat er maar liefst 10 man afwezig waren. Reden: blessures, werk, ziek enz. Gelukkig konden we een beroep doen op Marvin, Stefan, Dennis en oudgediende Koetse. Helaas bleef er ook een speler weg zonder zich af te melden. Hierdoor moesten de van blessures terugkerende Otto en Peter meteen vol aan de bak. En als wissels moesten leiders Christiaan en Hendrik een voetbalkloffie aantrekken. Geen optimale situatie, echter konden we in elk geval de kunstoffen wei in.

Na een uitgebreide voorlichting (cursus vlaggen) van de scheidsrechter werd er om 9.00 uur afgetrapt. Opstelling: Doel: Hindrik Koetse. Achter: Dennis Haan, Johan Jonker, Stefan Jonker en Jeroen Perdok. Midden: Erik Hoving, Martin Jonker, Erik van Rheenen en Marvin Pot. Voor: Otto Bos en Peter Hamminga. Wissels: Christiaan van Weerden en Hendrik Jonker.
WVV bleek over een goed voetballende ploeg te beschikken. Bareveld had zijn zaakjes echter goed voor elkaar en gaf WVV behoorlijk goed partij. Het was dan ook niet geheel onverdiend dat Bareveld na een kwartier spelen de leiding nam. Erik Hoving omspeelde de keeper en schoot de 0-1 tegen de touwen. Ook na dit doelpunt bleef Bareveld vrij gemakkelijk overeind. WVV kreeg geen uitgespeelde kansen en probeerde het een paar keer van afstand. Koetse gaf echter geen krimp en de voorsprong bleef overeind. Uit een goed uitgevoerde counter was Bareveld zelfs dichtbij een tweede treffer. De bal verdween via Erik en zijn tegenstander (voorzet Otto) net langs de verkeerde kant van de paal. Ook een prima schot van Marvin verdween nipt over het doel. In de 38ste minuut kwam WVV op gelukkige wijze langszij. Een schot van de spits werd zodanig van richting verandert waardoor Koetse kansloos was 1-1. Hierna waren we de concentratie even kwijt, waardoor het in de 45ste minuut 2-1 werd. Een corner werd door een geheel vrijstaande speler op schitterende wijze in de bovenhoek gekopt. Tot overmaat van ramp scoorde WVV in de blessuretijd ook nog hun derde treffer. Wederom uit een corner verdween de bal na een scrimmage tegen de touwen 3-1. Met deze stand gingen we aan de thee.

De tweede helft was geheel voor WVV. Bij Bareveld ging het lampje langzaam uit, en ontstonden er diverse pijntjes. WVV draaide ons de duimschroeven aan, en voor Bareveld werd het tegenhouden. Dit lukte best nog vrij lang goed. De voorwaartsen van WVV vonden regelmatig Koetse op hun pad. Pas ergens rond de 70ste minuut scoorde WVV de 4-1. Dit gebeurde voor de tweede keer deze wedstrijd met een kopbal. WVV scoorde in de 80ste minuut de 5-1. Aan dit doelpunt zat wel een buitenspelluchtje. De goed leidende scheidsrechter negeerde echter het vlagsignaal. Uiteindelijk werd het nog 6-1. Een schot vanaf het randje strafschopgebied.

Een terechte nederlaag tegen een betere tegenstander was een feit. We kunnen ons als ploeg niet veel verwijten. Wel was het jammer dat we de voorsprong in deze wedstrijd in een tijdsbestek van ongeveer 8 minuten in de eerste helft vrij gemakkelijk weggaven.