Wedde 4 - Bareveld 3

Bareveld 3 kan het niet bolwerken tegen een jeugdig Wedde 4.
Zondag 1 april moesten we een uitwedstrijd spelen tegen Wedde 4. Het was nog een hele klus om een elftal de wei in te krijgen. Laten we het er maar op houden dat dit kwam doordat het eerste Paasdag was, en de mensen andere verplichtingen hadden. Ook kregen we 's morgens nog met een afzegging te maken, en bleven er nog 13 spelers over.

De wedstrijd was nog maar een paar minuten oud, of Peter Hamminga moest al naar de kant met een blessure. Marcel de Ruiter moest hem vervangen op de linksback positie. Voor Marcel een ongewone positie, maar hij voldeed zijn taak daar prima. Wedde dat met een behoorlijk jonge ploeg op het veld verscheen was beter, en Bareveld werd onder druk gezet. Al vrij snel in de wedstrijd scoorden ze de 1-0. Met een prima kopbal werd Wietse geklopt. Wedde bleef beter en ze kregen een paar aardige kansen. Wietse stond echter goed te keepen, en samen met de sterke verdediging (Marcel, Johan, Alex en Stefan) hield hij de schade beperkt. Toch kwam Wedde na een half uur spelen op 2-0. Een hard en laag schot spatte uiteen tegen de touwen. Bareveld kreeg één mooie kans. Een schot (of voorzet) van Danny Kaspers raakte de lat. Ruststand 2-0.

In de tweede helft begon Bareveld goed aan de wedstrijd. Uit een vrije trap scoorde Rick van der Veen fraai de aansluitingstreffer 2-1. Even was Bareveld de betere ploeg, en moest Wedde zich herpakken. Dit deden ze uiteindelijk goed. In de 70ste minuut viel de definitieve beslissing. Uit een mooie aanval, voorzet vanaf rechts werd keurig binnen gekopt, scoorde Wedde de 3-1. Uiteindelijk kwam Wedde nog gelukkig op 4-1. Een laag schot verdween via de paal en de rug van Wietse in het doel. Eindstand 4-1.