VV Bareveld

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Wedde 1 - Bareveld 1

Teams > Bareveld 1 > foto's Bareveld 1

Wedde legt Bareveld op de pijnbank

WEDDE – Het kon eigenlijk maar twee kanten op gaan, of Wedde is weer volop in de race voor het kampioenschap. Of Bareveld maakt een einde aan de spanning en kon de platte kar reserveren.
  
De uitwedstrijd werd  volkomen terecht verloren van het betere Bareveld, de ploeg van Bareveld trainer Peter Tempel had weinig kansen nodig om Wedde pijn te doen. De groenhemden hebben dus wat goed te maken. Naar deze wedstrijd werd al enige tijd naar uitgekeken. Zoals gezegd, het was erop of eronder. Om 14.00 uur plaatselijke tijd werd dan ook begonnen. Je kon aan alles zien dat er behoorlijke spanning op de wedstrijd zat, beide ploegen begonnen dan ook wat afwachtend. Bareveld wat dan ook bekend staat om hun levensgevaarlijke voorhoede probeerde dan ook vol druk te zetten op de defensie van de Weddenaren. Na 15 minuten was het dan ook Daniel Kroder die voor het eerst gevaarlijk werd. Doelman Kip doet waar het goed in is, ballen vangen. Jarno Kip die 3 jaar geleden overkwam van Westerwolde is dan ook niet meer weg te denken in de selectie van Wedde.
Beide ploegen probeerden ook echt te voetballen, weinig lange ballen en duels waarin de volle strijd werd geleverd, Wedde wel iets meer dan Bareveld. Na een half uur was er voor de ploeg van Kruize en Nuus een behoorlijke tegenvaller. Aanvoerder Jaap Grezel moest de wedstrijd na een behoorlijke knie blessure verlaten. Grezel moest aan de noodrem trekken nadat aanvaller Kroder dreigde gevaarlijk te worden, hij verdraaide ongelukkig zijn knie. Lesley Kuiper nam zijn plek in en publiekslieveling Tom Nitters nam de aanvoerdersband over. De geruchten gaan trouwens dat hij de band later in de plaatselijke kroeg nog om had. Na 40 minuten in de eerste helft was er dan toch een doelpunt te noteren. Jeroen Jelle Huls snelde over de linkerkant langs zijn tegenstander en legde de bal prachtig breed op Mark Schreuder 1-0. Grote ontlading in het Wedde kamp.
Na de thee was het gelijk Bareveld wat de aanval probeerde op te zoeken, Wedde leek in gedachten nog bij het kopje thee en het stukje Cake. Het was dan ook opnieuw Kroder die een op een hele grote kans miste. Een grote waarschuwing voor Wedde. Over het algemeen lieten beide ploegen zien dat het de twee best voetballende ploegen van de 5de klasse zijn. Voor het publiek was het af en toe smullen. Na een uur voetballen was het weer de dekselse Schreuder die aan de aandacht ontsnapte van de verdedigers van Bareveld. Schreuder stapte weer op zijn brommertje en schepte de bal prachtig over de doelman 2-0. Na de 2-0 was eigenlijk alleen maar Wedde wat de klok sloeg. De achterhoede hield alles dicht en het middenveld bedoende de spitsen op hun wenken. Naar 70 minuten was het opnieuw Mark Schreuder die aan alle illusies een eind maakte.
Er werd een terechte strafschop gegeven, dezelfde Schreuder maakte zijn 100ste doelpunt in competitie verband. 3 minuten later kwam eigenlijk het mooiste moment van de middag. Rico van Heumen passeerde 4, 5 tegenstanders en passeerde daarna ook nog de keeper zeer fraai. Prachtig om te zien. Nee het was vandaag af en toe genieten aan de Jonne Hindriks sportpark. Eerlijk is eerlijk, af en toe is het gewoon niet goed genoeg. Daarom is Bareveld ook de terechte koploper in deze competitie. Maar de spanning is volledig terug. Ook de 3de helft was ook om niet gauw te vergeten. Het bleef nog lang onrustig.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu