VV Bareveld

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Veelerveen 1 - Bareveld 1

Teams > Bareveld 1 > foto's Bareveld 1

Na een roerige week stond er deze zondag gewoon weer een wedstrijd op het programma namelijk Veelerveen. Dat is een ploeg die wil voetballen en een interessante mix heeft van jonge talenten en ervaren spelers. Bareveld zal dus aan de bak moeten om de 3 punten mee naar Bareveld te nemen.

Opstelling; Minke; Klijnstra, Schipper, vd Laan, Weishaupt; Wessels, Kosthuis, Bijl;  Ludolphie, Kroder Kluin.
Wissels: v Maanen J vd Veen. Minke staat op de goal omdat de zaak van keeper Velt nog in behandeling is. Spits Kroder heeft hetwel voor elkaar gekregen en is vrijgesproken door de KNVB.

1ste helft:
Bareveld start zoals we gewend zijn en dat resulteert vrij snel in een goede kans voor Ludolphie maar die vind het zijnet. Niet veel later werd Klijnstra gestopt nadat hij 2 man voorbij was geflipt maar de bal werd verwerkt tot ingooi. Ludolphie gooide ver in waarna Korthuis de bal na een slimme lichaamsschijnbeweging liet lopen voor Kroder. Deze wipte met een man in de rug de bal over de benen van zijn tegenstander heen, en gaf hem zo mee te aan Korthuis. De verdediger blokte de bal echter met de hand en dus ging de bal op de stip. Bij afwezigheid van specialist Jonker eist Kluin de bal op. Kluin heeft zo zijn eigen manier om een penalty te nemen ..... hij neemt hem namelijk in twee keer 0-1. Bareveld begint lekkerder te voetballen. Na een mooie opbouw werd uit een combinatie met Kluin de beste man van het veld Weishaupt weg gestuurd. Kroder vliegt naar één, maar Bart had gezien dat Bijl nog veel vrijer stond en deze schoot beheerst de 0-2 binnen. Veelerveen vond het genoeg en maakte de ruimtes steeds kleiner.

Ook de 2de helft kreeg Bareveld met invallers vd Veen en v Maanen nog wat kansjes maar het bleef bij 0-2 op een super slecht veld met een sportieve tegenstander.

Volgende week de wedstrijd van het jaar ...... Wedde - Bareveld. Winnen we dan komen we op 8 punten voor en anders verkleinen zij de voorsprong tot 2 en kan het nog heel spannend worden in de slot van de competitie.
We willen dan ook vragen om met zoveel mogelijk supporters ons te komen aanmoedigen zondag!


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu