Uitje Schalke '04 - Kopiëren

Activiteiten > Verslagen > Activiteiten 2018-2019 > Activiteiten 2017-2018

Dagje Schalke '04 super verlopen.
Zaterdag 28 april gingen we met onze vereniging weer een dagje op pad. Bestemming was Gelsenkirchen, waar we de wedstrijd Schalke'04 tegen Borussia Monchen Gladbach gingen bekijken. We vertrokken om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats bij de voetbalvereniging. Mary van der Veen kreeg het in de kantine nog even druk, maar ze wist zich prima staande te houden. Het was even onverwacht, maar toch super opgelost. Nadat het bier en frisdrank was ingeladen (twee keer maar liefst) vertrok de bus met chauffeur Johan richting onze Oosterburen. Al vrij snel werden de eerste goud gele rakkers geopend, en gingen de diverse hapjes door de bus. Om 12.00 uur arriveerden we bij het stadion. Vanaf hier gingen we met z'n allen met de tram richting het beroemde Fancafévan Schalke. Het werd weer een groot feest. Samen met de vele Schalke fans en vrienden uit Enschede werd er gezongen, gedanst, gelachen en gedronken. Zo kan voetbal dus ook gevierd worden. Super!! Om 14.15 uur gingen we richting stadion. En ja, weer met de tram. Er was veel hilariteit onder de supporters. Ingang drie werd volledig versperd door onze eigen Bodygards Robert Menting en Christiaan van Weerden. Bij iedere halte toonden ze hun geweldige sixpack. Wat waren de Duitsers onder de indruk van deze twee prachtige gevormde lichamen. Ook zette Robert zijn befaamde Tjieke, Tjieke, Tjieke nog even in. De tram trilde op zijn grondvesten. Wat een "geweld". Aangekomen in het stadion werd de iets tegenvallende wedstrijd bekeken. Niemand die hierom maalde, want de sfeer vergoede veel. Om 18.15 uur vertrokken we weer richting Bareveld. Eerst werd er nog even gefeest met onze buren (bus naast die van ons). De Hip Hop en House muziek schalde uit de enorme boxen, en nu bleek er ook enorm veel danstalent aanwezig te zijn in de groep. Om 21.30 uur waren we weer terug op Bareveld, na een super geslaagde dag.
Ps. Zelfs Jan en Bram konden de bus weer terug vinden.