Reclameborden

Plaatsen van reclamebord langs het speelveld:

Sportveldreclame op het sportpark van Bareveld is een doeltreffende manier van reclame voeren.

Het hoofdveld, met aangrenzend clubhuis, wordt niet alleen gebruikt voor het houden van wedstrijden, maar ook voor toernooien en diverse andere activiteiten. (volleybaltoernooi, Koninginnedag e.d)

Algemeen:

De borden hebben een vaste lengte van 2.50 meter. Dit is tevens de minimaal te huren reclameruimte.
De reclameborden blijven eigendom van de vereniging.
Er worden contracten afgesloten van 3 of 5 jaar.

Bij de huurprijs zijn inbegrepen:

. De kosten van het bord (trespa).
. De maakkosten van de tekst en het aanbrengen hiervan (1ste jaar).
. Het jaarlijkse onderhoud.
. Gratis lidmaatschap van Bareveld gedurende de contractjaren, dat recht geeft op gratis toegang bij alle thuiswedstrijden en activiteiten van Bareveld.

Er is keuze uit diverse ondergrond kleuren, tekstkleuren, lettertypen en teksthoogtes.
(Indien gewenst zijn er logo’s mogelijk)

Huurprijzen reclameborden: Belettering:

Reclamebord eerste jaar: € 250 (incl. kosten bord + belettering)
De daarop volgende jaren: € 75 (per seizoen. Seizoen gerekend van augustus tot augustus.)
Wanneer de sponsor zelf een bord aanlevert, dan zijn de kosten € 75 per seizoen.

Klik hier voor telefoonnummers sponsorcommissie

Hieronder een selectie van onze fantastische sponsoren. Klik er gerust op, en bezoek in sommige gevallen ook hun website