VV Bareveld

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Pubquiz

Activiteiten > Verslagen > Activiteiten 2018-2019

Pubquiz in de kantine een succes:
Zaterdag 16 februari organiseerde de activiteitencommissie een pubquiz. Omdat het de eerste keer was dat zoiets georganiseerd werd, waren we toch wel enigszins benieuwd hoe dit uit zou pakken. Hoeveel vragen? Makkelijk moeilijk? Wat voor vragen? Animo? Het heeft even wat energie gekost, maar gelukkig waren de reacties na afloop zeer positief. Er was een quiz in elkaar geknutseld in 3 blokken van 35 vragen. Veel variatie in de vragen. Te denken aan: sportvragen, topografie, wetenschap, stripfiguren, fotovragen, muziekvragen, scenes uit films en nog veel meer. De quiz was gemaakt in powerpoint, en kon zodoende mooi afgespeeld worden op onze gloednieuwe TV (Mogelijk gemaakt door het "PLOUGIE VAN BOAREVELD"). Het beeld was loeischerp.

Om 20.15 uur werd er begonnen met de quiz. Quizmaster Hendrik Jonker regelde het geheel samen met assistente Frea Wessels. In totaal deden er maar liefst 42 personen mee verdeeld over 7 groepen. Er werd volop gediscusieerd en veel gelachen. Wanneer er echter weer een geluidsvraag/fragment kwam werd het toch weer muisstil. Nadat er twee blokken gespeeld waren werd er een tussenstand opgemaakt door Frea. De Jonkertjes stonden eerste. Op de hielen gezeten door de Ydo Loco's en de Flamingo's. Het derde blok moest dus de beslissing brengen. Ook hierin waren de Jonkertjes sterk, want ze gaven de voorsprong niet meer uit handen. Iedereen van deze groep (Johan, Jannie, Hilda, Luuk en Martin) kreeg een consumptie. Ook kregen ze een heerlijke hapjesschaal. Qiuzmaster Hendrik liet tot slot in een tweede powerpoint presentatie de antwoorden en bijbehorende foto's nog zien. Dit gebeurde onder luid gejuich. Iedereen leek alles goed te hebben haha.

Het was een zeer geslaagde avond die we zeker nog een keer gaan herhalen. We willen iedereen (activiteitencommissie, barpersoneel en deelnemers) bedanken die het weer mogelijk hebben gemaakt om deze gezellige avond te organiseren. TOP!!

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu