VV Bareveld

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Playbackshow

Activiteiten > Verslagen > Activiteiten 2018-2019

Playbackshow wederom een groot succes:

Zaterdag 30 maart werd er weer een playbackshow georganiseerd in de kantine. Na weken lange voorbereidingen van de activiteitencommissie kon er vrijdagavond en zaterdagmorgen gestart worden met het opbouwen. Hiervoor hadden zich weer diverse vrijwilligers gemeld. Bedankt hiervoor.

De activiteitencommissie had voor deze avond een leuke onafhankelijke jury geregeld. Namelijk: Pieta Loots (politiek Veendam), Wilma Zwiers (oud juf van de Sleutel) en Tseard van der Meer (trainer Bareveld volgend seizoen). Bert Matthijssen werd weer bereid gevonden om de avond aan elkaar te praten. Een taak die Bert op het lijf geschreven is. Met veel gevoel voor humor loodst hij de avond probleemloos naar het einde. Ook hadden we een fotograaf in de persoon van Luuk Jonker. De muziek werd deze avond verzorgd door onze enige echte Joey Minke. Ook dit was weer super geregeld. TOP!! De publieke opkomst (plus minus 90 man) was ook goed te noemen.

Hieronder een overzicht van de opgevoerde acts:

*K3 (René Schipper, Joey Minke en Bart Weishaupt): Deze drie lieftallige dames beschikten over een enorme volume. Zowel vocaal als fysiek (enorme borsten). In hun schatiige strakke jurkjes vertolkten ze het nummer "alle kleuren" op een prachtige kleurrijke manier. Ook het solo dansje van Bart was een genot om naar te kijken. De toon van deze avond was direct gezet. Super.

*Pink (Sophia Pot): Sophia had al haar moed bij elkaar geraapt om helemaal solo het nummer "Try" van Pink op te voeren. Na enig oponthoud (ook dat nog) liet Sophia zien dat ze dit nummer tot in de puntjes had voorbereid. Het playbacken was geweldig en ook de subtiele bewegingen met de microfoon zagen er professioneel uit. Echt heel goed neer gezet deze act. Een dikke pluim.

*Vader Abraham en Wilma (Adrie Gorissen en Fenneke): En wat te denken van de derde act. De opa (ook van Bareveld 3) Adrie mocht zijn eigen Wilma op schoot hebben deze act. Dat vond hij natuurlijk al geweldig. Onder luid gejubel van het vele opgekomen publiek brachten ze de klassieker "Zou het erg zijn lieve opa" ten gehore. Dit deden ze met zeer veel gevoel. Ook hun outfits zagen er heel leuk uit. Kortom een prachtig optreden.

Pauze: Tijdens de eerste pauze werden er door diverse dames lootjes verkocht. Ook werd er muziek gedraaid door onze DJ Joey.

*Showwaddywaddy (Bert Matthijssen, Stefan Jonker, Marvin Pot, Glenn Mulder, Hans Lambers, Marcel Ackerman, Najib Moussa en Hendrik Jonker): Tijd voor een beetje ouderwetse Rock en Roll. Het team van Bareveld 3 liet zien dat ze niet alleen beschikken over enorm veel voetbal talent, maar ook nog eens over veel zang, gitaar, drum, saxofoon en pauk talent. Het kleurrijke (prachtige kleding) gezelschap bracht het nummer "Under the moon of love" met veel passie. Het podium was net groot genoeg om dit swingend geheel de baas te zijn. Geweldig.

*Erika & Gitti (Liesbeth Heins & Danilelle Jansen): Twee lieftallige dames vonden dat het tijd werd om enige bergen te beklimmen. Met het nummer "Heidi" ontstond er een schitterende Oostenrijkse sfeer in de kantine. De prachtig uitgedoste dames lieten tevens zien dat ze ook de Oostenrijkse danscultuur beheersten. Ze hadden namelijk het hele podium nodig voor hun dansje. Heel erg leuk.

*Star Sisters (Hilda Jonker, Sophia Pot en Linda Rogaar): Deze drie dames voerden een prachtige "medley" op van de diverse grote hits van de Star Sisters. Er zat zeer veel variatie in deze act. Je kon zien dat er goed geoefend was, want zowel de playback als dans zag er goed uit. Ook aan de kostuums was de nodige aandacht besteed. In prachtige soldaten pakjes brachten de dames deze medley op overtuigende wijze. Subliem gedaan.

*Dré Hazes en LIL Kleine (Harrie en Bert Matthijssen): Tijd voor een heerlijke duet. Het nummer "Voel me zo verdomd alleen" werd vol vuur opgevoerd door de broers Matthijssen. Dré liet zien dat hij zijn tekst goed beheerste, en LIL Kleine rapte er op los of het de gewoonste zaak van de wereld was. Wat een energie. Een hele leuke act opgevoerd door twee rasechte artiesten.

Pauze: Uitslag van de verloting plus muziek van DJ Joey Minke.

*KISS (Michel Wind, Jacob Pot, John Rogaar en Hendrik Jonker): Na de pauze was het de beurt aan de Amerikaanse rockband KISS. Wat een act!! Met het nummer "I was made for loving you babe" werd het dak van de kantine geblazen. Alle vier de bandleden zagen er geweldig uit (dank aan onze schminksters en kleding ontwerper Michel). Je kon zien dat er veel tijd was besteed aan deze perfomance. De hele zaal stond op zijn kop bij dit geweldige optreden.

*Trappelzakboogie (Adrie Lamein, René Perdok en Annelies Venema): Ja hoor. Even wat tijd voor enige humor. En dat kwam met dit trio wel voor elkaar. Twee schattige baby's kregen er van langs van hun moeder. Ze wilden maar niet slapen (toch ook niet mogelijk met al dat lawaai!!), ook niet door toedoen van de strenge moeder. Echt heel goed neergezet deze humoristische act. Lachen.

*Stefan & Bram Krikke Sean FT (Arfin Wessels, Ferren Wessels, Dennis Witteveen en Jesse Mink): De laatste act van deze avond was er één van de jeugd. Ja en daar hoort nu eenmaal een jeugdig nummer bij. En het was een jeugdige springlevende act. Het nummer "potentie" werd heel mooi neergezet door de vier mannen. En dan ook nog te bedenken dat Ferren op het allerlaatste moment in moest vallen!! Super gedaan jongens.

Rond een uur of half twaalf waren alle prachtige acts achter de rug, en kon de jury zich gaan beraden over de winnaars. Na overleg kwamen ze tot de volgende uitslag: 1ste: KISS. 2de: The Star Sisters. 3de: Showwaddywaddy. Nadat Bert de nodige mensen in het zonnetje had gezet, werd de playbackavond afgesloten met het winnend nummer van KISS.

Als laatste wil ik het kantinepersoneel (Frea Wessels, Henk Beuker, Henk Kruize en Johan Jonker) ook nog een dikke pluim geven. Al met al weer een geslaagde avond, die alleen maar mogelijk is door de inzet van vele vrijwilligers. Iedereen nogmaals bedankt voor jullie inzet.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu