Pekelder Boys 3 - Bareveld 3

Teams > Bareveld 3 > Verslagen-foto's Bareveld 3

Bareveld 3 verliest de derby tegen Pekelder Boys 3.
Zondag 27 oktober gingen we met een kleine selectie (13 spelers) richting Boven Pekela om daar te gaan spelen tegen het plaatselijke Pekelder Boys 3.

Opstelling: Doel: Wietse de Roo. Achter: René Perdok, Johan Jonker, Alex van Lent en Jeroen Perdok. Midden: Erik van Rheenen, Bert Matthijssen, Harrie Matthijssen en Erik Hoving. Voor: Adrie Gorissen en Otto Bos. Wissels: Peter Hamminga en Christiaan van Weerden.

Al vrij snel bleek dat beide ploegen aardig aan elkaar gewaagd waren. Veel kansen werden er niet weggegeven door beide verdedigingen. De grootste waren echter wel voor Bareveld. Zo gingen Harrie en Erik Hoving alleen op de doelman van Pekelder Boys af. Harrie legde de bal breed op Erik, waar hij beter voor eigen succes had kunnen gaan. Maar achteraf is het natuurlijk altijd makkelijk praten. Verder kwamen er nog enkele kleine kansjes voor beide ploegen. Beide keepers gaven echter geen krimp. Het enige echte hoogstandje in de eerste helft was er één van onze eigen Bert Kung Fu Panda. Hij controleerde een hoog aangespeelde bal met uiterste precizie.

In de tweede helft voerde Pekelder Boys enkele wissels toe, waardoor ze de bovenliggende ploeg werden. Bareveld werd steeds verder terug gedrongen, maar gaf desondanks geen kansen weg. Tot in ongeveer de 65ste minuut. René speelde de bal pardoes in de voeten van een speler van Pekelder Boys. Deze bleef koel en schoot de 1-0 tegen de touwen. Hierna moest Bareveld dus op jacht naar de gelijkmaker. Deze leek er ook te komen in de 70ste minuut. Een splijtende voorzet van Otto werd door Harrie net naast het doel gekopt. Toen even later de 2-0 viel door een laag schot in de beneden hoek was de wedstrijd gelopen. Vlak voor tijd viel ook nog de 3-0. Dit was dan ook de eindstand.

In een wedstrijd waarin we bij vlagen leuk voetbal lieten zien verloren we uiteindelijk toch nog terecht. Wel had het iets anders kunnen lopen (grote kans eerste helft) wanneer we het geluk een beetje mee had gezeten. We lieten echter ook leuke combinaties zien. Deze moeten we de volgende wedstrijd maar eens gaan belonen met een paar doelpunten.

Onze trouwe supporter en vrouwelijke paparazzi  Kim heeft nog enkele foto's gemaakt. Bedankt hier voor Kim.