Noordster 4 - Bareveld 3

Teams > Bareveld 3 > Verslagen-foto's Bareveld 3

Bareveld 3 verliest ook zijn tweede duel:
Zondag 29 september moest ons derde team uit spelen tegen Noordster 4. De omstandigheden waren niet echt geweldig. Het regen kwam met bakken naar beneden. Toch waren er nog 5 supporters (Otto Bos, Jan Luppes, Geert en Kyra Kaput en Kim Spanjaard) aanwezig om ons aan te moedigen. Petje af voor deze rasechte supporters.

Opstelling:
Doel:
Wietse de Roo. Achter: Daniel Meidam, Johan Jonker, Klaas Oosting en Marcel Ackerman. Midden: Erik van Rheenen, Erik Hoving, Alex van Lent en Martin Jonker. Voor: René Perdok en Daniel Kroder. Wissels: Michel Wind, Peter Hamminga, Christiaan van Weerden en Stefan Jonker. Geblesseerd/afwezg: Jan Luppes, Otto Bos, Harrie en Bert Matthijssen, Jeroen Perdok en Adrie Gorissen. Leiders: Hendrik Jonker en Christiaan van Weerden. Grensrechter: Hendrik Jonker.

Een helft waarin leuk voetbal werd gespeeld door beide ploegen. Beide ploegen speelden lekker frank en vrij. Hierdoor kwamen er ook veel kansen. Noordster maakte het spel, maar Bareveld was zeer gevaarlij in de counter. Noordster kreeg de eerste kansen van de wedstrijd. Echter bleek de uitstekend keepende Wietse een behoorlijke sta in de weg. En ja: met Wietse staat er ook echt wel iets de weg haha. Vele aanvallen wist hij met prima reflexen onschadelijk te maken. Johan Jonker organiseerde de achterhoede goed. Samen met de andere verdedigers hielden ze lang stand. Ook het middenveld stond zijn mannetje, en de voorhoede bleef gevaarlijk. Halverwege de eerste helft moest René Perdok geblesseerd het veld verlaten. Ook Marcel raakte geblesseerd zodat we al vrij snel minimaal in de wissels kwamen te zitten. Noordster in de 25ste minuut de leiding 1-0. Bareveld moest dus op jacht naar de gelijkmaker. Deze kwam in de 30ste minuut. De goed spelende Daniel Kroder kapte zijn directe bewaker uit, en schoot de bal met een curve beheerst in het hoekje 1-1. Noordster bleef op de aanval spelen. Steeds stond of Wietse of een verdediger op de goeie plek. In de counter scoorde Bareveld bijna. Uit een identieke situatie als bij de gelijkmaker schoot Daniel de bal nu net naast de verkeerde kant van de paal. Met een 1-1 tussenstand en een nat pak zochten we de kleedkamers op.

Een helft waarin Stefan Jonker ook het veld mocht betreden. In de 55ste minuut kwam Noordster fraai op een 2-1 voorsprong. De uitstekende balvaste spits schoot de bal uit de draai kiezelhard in het doel 2-1. Weer moesten we op jacht naar de gelijkmaker. Stefan ging naast Daniel in de spits spelen, en een paar keer moest de keeper van Noordster handelend optreden. Uit een scherp aangesneden corner van Daniel scoorde Stefan met zijn uitschuifbare benen de gelijkmaker 2-2. Noordster nam na dit doelpunt het initiatief weer over, en we werden achter uit gedrukt. Dit resulteerde in de 75ste minuut in een fraai doelpunt. Van net buiten het strafschopgebied werd de bal in het doel gekruld 3-2. Toen in de 83ste minuut de 4-2 viel was het verzet in de stromende regen verbroken. Wel waren we in de allerlaatste minuut nog dichtbij een treffer. Een prachtige lob van Daniel over de 2 meter lange keeper (hoe krijg je hem er over?) spatte uiteen tegen de lat. Kort hierna floot de prima leidende scheidsrechter deze wedstrijd af.
Eindstand: 4-2.

Conclusie:
Een leuke wedstrijd waar van alles in zat werd uiteindelijk toch verloren. Wanneer we op deze weg door kunnen blijven gaan, zullen er vanzelf enkele punten binnen gehaald moeten worden. Ook hopen we op de terugkeer van enkele geblesseerde spelers waardoor we in de breedte nog iets sterker worden. De sfeer is in elk geval goed, en dat is wat mij (Hendrik Jonker) betreft heel belangrijk. Op naar de volgende wedstrijd.