Muntendam 3 - Bareveld 3

Teams > Bareveld 3 > Verslagen-foto's Bareveld 3

Bareveld 3 verliest na een goede eerste helft alsnog van Muntendam 3.
Zondag 24 november stond de derby tegen Muntendam op het programma. Door de vele blessures moest er een beroep gedaan worden op enkele andere spelers.

Opstelling: Doel:
Wietse de Roo. Achter: Klaas Oosting, Martin Jonker, René Perdok en Stefan Jonker. Midden: Erik Hoving, Marc van Maanen, Harrie Matthijssen en Erik van Rheenen. Voor: Daniel Kroder en Adrie Gorissen. Wissels: Christiaan van Weerden en Hans Lambers. Grensrechter: Otto Bos.

Nadat oud Barevelder Erik Luttje een kopbal naast kopte, was het Bareveld dat het initiatief nam. In de 5de minuut ging Stefan er op rechts vandoor. Alleen voor de keeper wist hij echer niet te scoren. Een minuut later was het wel raak. Erik Hoving schoot de bal na een scrimmage tegen de touwen 0-1. Niet veel later leek Daniel de score te verdubbelen. Na een goeie pass van Adrie schoot Daniel de bal via een verdediger net naast. In de 10de minuut leek Muntendam langszij te komen. Een schot spatte uiteen op de kruizing, waarna de rebound een prooi werd voor Wietse. In de 18de minuut verdubbelde Bareveld de score. Uit een prima pass van René Perdok omspeelde Erik Hoving de keeper, en scoorde zodoende zijn tweede treffer 0-2. Lang konden we niet genieten van deze 0-2 voorsprong. Muntendam kwam dichterbij na een schot van een meter of 18. De bal rolde onder Wietse door het doel in 1-2. Bareveld bleef na deze tegenvaller de betere ploeg. In de 31ste minuut leek Daniel te scoren. Zijn prima kopbal kwam echter op de paal. De rebound was een prooi voor de alerte Stefan. Zijn inzet werd met de nodige geluk door de keeper naast het doel getikt. In de 39ste minuut kwam Muntendam op zeer fraaie wijze langszij. Een prima schot verdween in de bovenhoek 2-2. Vlak voor rust kreeg Marc nog een prima kans. Na een voorzet van Daniel tikte hij de bal naast het lege doel. De laatste wapenfeit in deze leuke eerste helft was voor Adrie. Zijn schot vanuit kansrijke positie verdween naast en over het doel. Met een 2-2 tussenstand gingen we aan de thee.

In de rust moesten we noodgedwongen Harrie Matthijssen vervangen (blessure hamstring). Ook moest René Perdok zich na enkele minuten spelen laten vervangen (knie blessure). Dit kwam ons spel niet echt ten goede. Ook had Muntendam een paar wissels doorgevoerd, waardoor het elftal sterker werd. In de 57ste minuut kwam Muntendam op gelukkige wijze op voorsprong. Een van richting verandert schot verdween achter de kansloze Wietse 3-2. Muntendam werd sterker en drukte Bareveld in de verdediging. Toen na een uur spelen de score op 4-2 werd gebracht na een fout van Wietse, was de wedstrijd gespeeld. In de 65ste minuut verdween een corner in één keer in het doel 5-2. Bareveld kreeg nog twee kansen om dichterbij te komen. Eerst bracht de keeper van Muntendam prima redding op een schot van Daniel, en niet veel later verdween een lob van Hans Lambers naast het doel. Muntendam scoorde deze wedstrijd nog één keer, en bracht hierdoor de eindstand op 6-2.

Een enigszins geflateerde nederlaag was een feit. De eerste helft hadden we onze kansen beter moeten benutten, en had er een voorsprong op het scorebord moeten staan. De tweede helft was Muntendam de betere ploeg. Zij wisten wel te scoren, en wonnen daardoor de wedstrijd uiteindelijk terecht.