Meeden 3 - Bareveld 2

Teams > Bareveld 2 > Verslagen-foto's Bareveld 2

Meeden 3 - Bareveld 2

Na een week extra rust (DWZ 2 te weing man) staan de mannen van Menting en Wessels fris aan de start voor de derby tegen Meeden. De groep is inmiddels zo fit en gretig dat er maar liefst 18 man op papier stonden. Ons 3e elftal had niet genoeg en dus kregen ze 5 gladiatoren van het 2e. Marcel Gorissen, Haje Korte, Michandro, Mervin Dreise (wederom rechtstreeks vanuit de nachtdienst) en de van een blessure terug gekeerde Bas Voss en niet onverdienstelijk. (6-3 winst 2x Korte, 2x Gorissen, 2x Michandro)

Opstelling 2e elftal: Swama; Dijk, Weishaupt, Weisbeek, Jonker; Minke, v Maanen, Lambers; F.Wessels, Kroder, Lamein. Wissels : Dennis ..... , Pot.

Richard Weishaupt en Jari Lamein zitten in de middag op de bank bij het 1e als 13e en 14e man en dus mogen zij minuten maken en iets extra's brengen in het al indrukwekkende spel van het 2e.

1e helft:

Meeden heeft in het begin van de wedstrijd het betere spel en Bareveld en wederom moet uitblinker Shane Swama alle zeilen bijzetten om niet tegen een achterstand aan te lopen. Een keer moet zelfs de beer van Bareveld het antwoord schuldig blijven op een inzet van Meeden en Bareveld loopt tegen een achterstand aan. Dan komen er wat tactische omzettingen Minke schuift door naar de vleugel voor meer diepgang en snelheid, Ferran Torres gaat centraal in de spits voetballen en Kroder komt erbij op het middenveld om samen met generaal van Maanen en kolonel Lambers het middenveld in handen te krijgen. De tactische meesterzet van de technische staf pakt erg goed uit en Bareveld begint weer het tikkie/takka voetbal te laten zien waar we zo van houden. Ook Ferran Torres bloeit op in zijn nieuwe rol als aanvalsleider na een aanval over 23 schijven zet Kroder de gretige spits vrij voor de goalie van Meeden en hij schiet hem koelbloedig binnen. Hij speelt erg sterk als aanspeelpunt en lanceert de snelle Minke en Lamein meerdere keren waar verschillende kansen uit voorkomen alleen de 2e goal blijft uit. Totdat door goed doorzetten van van Maanen en Lamein Kroder aan de bal komt en deze keer Stefan ''Bellerin'' Jonker wegsteekt tussen de verdediging door. Voordat Jonker de trekker over kan halen wordt er hard aan de noodrem getrokken en de goed leidende scheidsrechter kan niet anders als een penalty geven. Kroder krijgt de eer om het klusje te klaren maar zoals wel vaker wil Kroder het even te mooi doen. Hij doet alles goed, blijft rustig, stuurt de keeper de verkeerde hoek in maar in plaats dat hij de bal gewoon binnen schuift wil hij hem in de P mikken maar mikt naast de goal #laatstepenaltyooit.

2e helft:

De 2e helft begint en wederom zijn er wat omzettingen. Nieuwe aanwinst Dennis Dijks (broer van Mitchel) wordt als linksbuiten opgesteld. Hij was echter al gauw linksbuiten adem en switchte met Jonker en speelde net zoals zijn broer Mitchel een dijk van een wedstrijd als back. Allround kolonel Lambers zakt naar de back positie en strooit weer met prachtige crosspasses en onze eigen Marvin ''Ozil'' Pot komt erbij op het middenveld. Er worden heel veel kansen gecreëerd maar niemand die de wedstrijd in het slot gooit. Ook moet Shane regelmatig redding brengen. Weishaupt en Dijk houden het centrum dicht. Dijk speelt tegen zijn oude club en is met tackles fel in de duels en omdat niemand de definitieve trekker over haalt besluit Jacob ''Vertonghen" Dijk het heft in eigen handen te nemen. Ferran Torres zet de mee ingeschoven ex-Meedenaar voor de keeper en mikt hem WEL in de kruising.... 1-2. Meeden gaat daarna alles op alles spelen en er vallen steeds meer ruimtes maar nog steeds vergeet Bareveld de wedstrijd in het slot te gooien. Als team word er goed druk gezet en de ervaren laatste man verslikt zich in de doorgeschoven Kroder en Lamein die met een subtiel hakje generaal van Maanen in stelling probeert te brengen. De beer van Meeden weet dat nog te voorkomen maar Marvin Ozil Pot pikt de bal op en jaagt de bal diagonaal via de paal in de goal en bepaald de eindstand op 1-3.

Volgende week staat de derby tegen buurman Wildervank op het programma. Deze spelen we thuis dus koop gauw kaarten kan maar zo uitverkocht zijn.