VV Bareveld

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Hutspottoernooi

Activiteiten > Verslagen > Activiteiten 2017-2018

Hutspot toernooi was weer een groot succes.
Zondag 10 juni waren de vrijwilligers al weer vroeg (10.30 uur) in touw, om alles gereed te maken voor onze jaarlijkse afsluiting van het seizoen. Er moesten dus volleybalvelden gemaakt worden, en de barbecues en terrasjes werden eveneens geprepareerd. Dit gebeurde door de volgende mannen: Jan Luppes, Klaas Oosting, Peter Hamminga, Geert Kaput, Kris Menting, Adrie Lamein en Hendrik Jonker. Ook waren er diverse dames (Jannie Menting, Rika Oosting en Dewi Kaput) bezig met het voorbereiden van de barbecue. In de middag voegden Henk Kruize en Henk Beuker (bardienst) zich hier ook nog bij. Het was allemaal weer goed geregeld.

Het toernooi begon met een kleine teleurstelling,omdat op het laatst zich nog een team noodgedwongen (blessures) terug moest trekken. In plaats van met 8 teams gingen we dus met 7 teams van start. De westrijdleiding bestond uit Rika Oosting en Hendrik Jonker. Later werden ze nog geassisteerd door Robert Blouw.

Om 13.00 uur werden de eerste ballen over het net geserveerd. De ene sprongservice na de andere vloog over het net. Er werd bij vele partijen op het scherpst van de snede gestreden. Wel bleef het uitermate sportief. De barbecues waren gedurende het hele toernooi in bedrijf, zodat de inwendige mens ook aan zijn trekken kwam. Het goudgele vocht vloeide rijkelijk, en sommige ploegen kregen aan het eind van het toernooi toch te maken met een kleine inzinking. De veteranen werden echter steeds beter, doordat de stramme spiertjes vanwege het goudgele vocht steeds soepelder werden.

Voor de jeugdige aanwezigen was er een leuke springkussen. Ook hier werd gretig gebruik van gemaakt.

Het muziek werd verzorgd door het DJ Duo Demi Steenhuis en Grieto Korthuis. Met zelfs af en toe live klanken.
Om ongeveer 16.15 uur was het toernooi te einde, en kon de balans (stand) opgemaakt worden.
Einduitslag: 1. Hennie United 2. De Kanaries 3. Team Vieze 4. Voak bin je te bange 5. Vet-er-aan en FC Biercalona 7 FC Knudde.

Hennie United (Jasper Kluin, Hennie, René Schipper, Stephanie, Henk Beuker, Alex Gorissen en Arfin Wessels) werd uiteindelijk nipt maar terecht de kampioen. Ze kregen allemaal een heerlijke metworst plus een metertje bier.

Het was al met al weer een super geslaagde afsluiting van het seizoen 2017-2018.Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu