Hutspot

Activiteiten > Verslagen > Activiteiten 2018-2019

Hutspottoernooi super gezellig:
Zondag (eerste Pinksterdag) 9 juni werd het seizoen 2018-2019 weer afgesloten met de traditionele Hutspot volleybal toernooi. In de morgen (10 uur) begonnen een aantal vrijwilligers met de eerste voorbereidingen.

Het toernooi startte vervolgens om een uur of kwart over één. Er deden in totaal 7 teams mee (52 spelers/speelsters). Een mooie opkomst. Ook waren er vele supporters, waardoor het gezellig druk was op ons sportpark. Ook het weer zat behoorlijk mee. De zon scheen volop en het was dus goed vertoeven op en rondom het veld.

De volgende teams deden mee: The Red Hot Chili Peppers: Hendrik Jonker, Johan Jonker, Janny Jonker, Luuk Jonker, Geert Kaput, Henk Beuker en Niels van der laan. Team Vieze: Marvin Pot, Erwin Pot, Pascal Rogaar, Hans Lambers, Rick van der Veen, Malika, Anouk, Yorrick Janssen, Mark Boxem, Wilco en Coach Ian. The Akward Turtles: Daniel Kroder, Marc van Maanen, HJ Korte, Martijn, Joyce en Zoé. Akabozu: Stefan Jonker, Glenn Mulder, Jessica, Brian Mulder, Melanie, Niels Kalk, Myrthe, Arno, Demi, Yorrick, Daisy en coach Arnoud. Vet-Er-Aan: Eddy van der Veen, Jan Luppes, Tammo en Jay van Weerden, Klaas Oosting, Jeroen Perdok, Harrie Matthijssen, Hindrik Koetse en Gerard Mulder. De Luttjes: Janine, Stephanie, Jennifer, Joyce, Alie, Lisette en Corina. De Toppers: Arfin Wessels, Danique, Ferren Wessels, Anduella, Dennis Witteveen, Alex Gorissen en Sanne Roossien.

Zoals jullie wel kunnen zien, zeer talentvolle teams maar ook geroutineerde teams. Jonge en "oude" teams. Maar bovenal gezellige teams. Gezelligheid staat zo'n dag natuurlijk op nummer één, en dat was ook zeker het geval.

Uiteindelijk viel in de allerlaatste wedstrijd de beslissing wie het toernooi zou winnen. Het waren de Akward Turtles die aan het langste eind trokken. Eindstand: 1 Akward Turtles 2 De Luttjes 3 Vet-Er-Aan en The Red Hot Chili Peppers 4 Team Vieze 5 Akabozu 6 De Toppers. Alles werd in goede banen geleid door de wedstrijdleiding. Jacob Pot en Liesbeth Heins vulden elkaar goed aan.

Ook de catering was weer prima verzorgd. Barbecues en vlees (Henk Beuker en Frea Wessels), barpersoneel (Frea Wessels, Jacob Dijk en Henk Kruize), verkoop vlees (jeugdige talenten: Dewi, Kyra, Daniek en Maureen). Opbouwen: Hendrik Jonker, Jan Luppes, Klaas Oosting, Peter Hamminga, Adrie Lamein, Geert Kaput en Jacob Pot. Vele vrijwilligers dus. Ook de scheidsrechters niet te vergeten. Misschien ben ik nog iemand vergeten, maar we hebben wel weer laten zien waar we als kleine cluppie toe bereid zijn. Super en bedankt!!

Ook werd er nog even stil gestaan bij het afscheid van diverse vrijwilligers kantine. Jannie Luppes, Alie Oosting en Anne Gré waren aanwezig en kregen uit de handen van voorzitter Johan Jonker een dinerbon en een bos bloemen. Jannie Menting was er niet, maar zij krijgt de dinerbon en bloemen thuis bezorgd.

Al met al een zeer geslaagde dag. Om 20.30 uur werd de stekker eruit getrokken en ging iedereen voldaan naar huis.