VV Bareveld

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Eerste training Bareveld 3

Teams > Bareveld 3 > Foto's Bareveld 3

Bareveld 3 maakt de spiertjes los (of vast?):
Zondag 19 augustus was er een eerste training van ons derde elftal. De opkomst was goed, want er kwamen maar liefst 14 spelers opdraven. Ook onze nieuwe grensrechter Henk Dodde kwam even langs om kennis te maken met de groep. Bas Voss was bereid gevonden om de training te verzorgen.

Om 11.00 uur begonnen we met de training. De spelers schrokken zich wel rot toen ze bij het veld aan kwamen. Een zee aan pionnen lagen verdeelt over het gehele veld! Wat gaat er gebeuren? Ze bleken zich onnodig ongerust te hebben gemaakt, want Bas gaf een leuke gevarieerde training. Ondanks de vele zweetdruppeltjes en de nodig spier probleempjes werd het een leuke training.

Om 12.00 uur was de training afgelopen. Nu kon men zich gaan douchen en daarna aanschuiven aan tafel. De catering (soep en broodjes knakworst) was prima verzorgd door Kelly en Kim en Robert Blouw. Ook Frea Wessels hielp een handje met diverse werkzaamheden. Super.

We kunnen terug kijken op een geslaagde dag. Hopelijk kunnen we de training een vervolg geven op donderdag. Bij voldoende animo is Bas (indien hij niet hoeft fluiten) bereid om de training te verzorgen.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu