VV Bareveld

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Drieborg 1 - Bareveld 1

Teams > Bareveld 1 > foto's Bareveld 1

Na een aantal dagen hevige regenval is het bij Drieborg uit eigenlijk standaard dat de wedstrijd niet door gaat omdat ze helaas niet beschikken over het beste veld. Niks bleek minder waar want er is een nieuwe goede grasmat ingelegd die uitstekend bespeelbaar was en dus ging de wedstrijd gewoon door.

Opstelling: Velt; Klijnstra, Jonker, vd Laan, Gorissen; Schipper, Korthuis, Bijl; Ludolphie, Kroder, Weishaupt. Wissels: Beuker, Kluin, A.Wessels.

Wat opvalt is dat Henk Beuker ivm een liesblessure wat gespaard wordt. Hierdoor gaat vd Laan weer naar het centrum en keert Gorissen terug op zijn linksback positie. Op het middenveld zien we toch Korthuis aan de aftrap verschijnen. Driesje Mertens zoals hij ook wordt genoemd is door de medische staf in combinatie met heftige thuistherapie toch op tijd fit gekregen voor deze wedstrijd. Voorin krijgt Bart Weishaupt na een aantal goede invalbeurten zijn kans in de basis.

1e helft:
Bareveld begint zoals we inmiddels van hun gewend zijn weer wervelend aan de wedstrijd. Deze keer koste het welgeteld 1 minuut 45 voordat de bal voor het eerst het net bolde. Tijdens het druk zetten veroverd Schipper zoals zo vaak de bal en steekt de bal op de volledig vrijstaande Kroder. Deze krult hem naar de 2de paal waar de man in vorm Weishaupt hem binnen lijkt te tikken maar met een katachtige reflex weet de keeper zijn goal nog heel even schoon te houden. Op de rebound van de net op tijd fit gekregen Korthuis had hij geen antwoord en de 0-1 was daar. Vervolgens stapte Herman Ludolphie weer op de brommer en liep weer een aantal mensen voorbij alsof ze er niet stonden. Bart Weishaupt was als bliksemafleider naar de 1ste paal gelopen en de voorzet van Ludolphie komt in de voeten van Kroder die koeltjes zijn man uitkapt en hem in de verre hoek schuift 0-2. De tank van de brommer van Herman is nog niet leeg want een paar minuten later is hij er weer vandoor (2x geflitst onderweg maar uiteraard neemt de club die voor zijn rekening) en hij zet hem laag en scherp voor maar daar staat wederom Kroder die hem binnen glijd 0-3. Dan zoals al eerder genoemd na het gezamenlijk druk zetten komt Schipper in balbezit en sleept de bal langs zijn tegenstander en legt de bal vervolgens alla Robben met veel gevoel in de verre hoek. Veruit de mooiste goal van de middag 0-4 en nog maar 20 minuten gespeeld. Vanaf de kant wordt al geroepen 10 10 10 maar Bareveld neemt iets gas terug en laat het balletje lekker van voet naar voet gaan. Uit het niets ontsnapt de spits van Drieborg aan onze verdediging maar Schipper doet er nog alles aan om een goal te voorkomen maar in werkelijkheid helpt hij de spits want de bal gaat via zijn been over de ongelukkige Nick Velt heen 1-4. Dit is vervolgens wel het sein om even weer een versnelling hoger te spelen en met name Korthuis is constant gevaarlijk bij onze 5de goal staat hij ook aan de basis want na een mooie combinatie met Gorissen en Bijl neemt hij het vijandelijk doel onder vuur. Nu zijn de rollen omgedraaid want weer had de keeper een antwoord op het schot maar nu was het de sterk spelende Weishaupt die er kort bij was en de afgeslagen bal binnen tikte. En alsof het nu genoeg is neemt Bareveld weer gas terug en weer profiteert Drieborg waar de meegekomen voorstopper compleet vrij kon inkoppen. Keeper Velt is woest! Hij is erg gebrand op de 0 en ondanks het goede spel van de ploeg lopen we toch steeds tegen (onnodige) tegengoals aan. Aanvoerder Jonker kalmeert zijn keeper en de ploeg en zorgt dat de neuzen weer dezelfde kant op staan, namelijk naar het doel van Drieborg.
Bart Weishaupt is in bloedvorm en is niet af te stoppen waardoor er af en toe zelfs dubbele rugdekking kwam. Weishaupt verraste door niet zelf te gaan maar een slinks steekballetje te geven op Kroder. Deze speelde zijn man door de benen en schoof hem de verre hoek in. De spits heeft zijn 2de hattrick van het seizoen te pakken. Vlak voor rust bewijst Kroder dat niet alles wat zijn voet verlaat tegen de touwen komt en mist een grote kans. Uiteraard heeft hij zijn smoesje klaar ..... iets met de bal bleef onder hem liggen bla bla bla. Bart Weishaupt heeft het slotakkoord na een combinatie met Kroder passeert hij nogmaals 2 man en schiet de bal genadeloos binnen.

2e helft:
De 2de helft met een 2-7 tussenstand verloopt zoals verwacht. Bareveld hoeft niet meer en spaart (onbewust) de krachten en de benen voor de wedstrijd tegen Wedde en het arme Drieborg kan simpelweg geen weg naar de goal van Velt vinden. Aanvoerder Jonker wordt gewisseld voor een andere oude rot in de selectie namelijk Henk Beuker. Inmiddels is ook Kluin ingevallen voor Ludolphie waarbij de benzine nu echt op was en met Kluin krijgt Bareveld nieuwe energie. Hij brengt wat agressie en gaat voor ieder bal. Zo zet hij Korthuis een aantal keer aan het werk waar wat mogelijkheden uit ontstaan. Één van de andere lichtpuntjes deze 2de helft is weer Bart Weishaupt die steeds maar weer zijn man omspeelt en een aantal keren moet springen voor zijn leven (of in ieder geval benen). Na weer een wervelende actie geeft hij een afgemeten voorzet op Kroder die voor zijn 4de van de middag tekent. Ook 30+er Kroder houdt het daarna voor gezien en supertalent Arfin Wessels mag weer zijn minuten maken. Hij staat er nog maar net in en deelt al een panna uit die de carrière van de linksback van Drieborg beëindigt en kegelt de bal daarna net over de goal. Dan word het tijd voor de mooiste goal van Drieborg. Na een klein misverstand loopt verdediger Bart van Drieborg op zijn laatste benen achter de bal aan en vanuit een onmogelijke hoek knalt hij de bal binnen en laat alles en iedereen verbouwereerd achter. Hij maakt daarmee de eindstand op 3-8.

Volgende week de kraker tegen concurrent Wedde die met de terugkeer van Rico van Heumen en toptransfer Mark Schreuder een tegenstander van formaat is. Goed moment om te meten waar we staan met zijn allen. Uiteraard spelen we thuis en ons uitverkocht huis met uitzinnige fans zal een enorme steun zijn.

Voor foto's KLIK HIER. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu