Bubble voetbal

Activiteiten > Verslagen > Activiteiten 2018-2019

Bubble voetbal zaterdag 11 mei:
Zaterdag 11 mei was er door de activiteitencommissie een bubble voetbal toernooi georganiseerd. Tevens kon men deze middag de bestelde bloemen halen, en werden er diverse rondes met het rad van avontuur gespeeld. Vooraf wisten we niet of er genoeg animo zou zijn. Dit bleek wel het geval. Er deden 19 jeugdleden mee, terwijl er 9 volwasenen waren die zich in een bubblebal worstelden. Vooral René Perdok moest met man en macht in de bubblebal gehezen worden.

Om 14.00 uur begonnen het toernooi. Er werd in 1 poule met 6 ploegen gespeeld bij de jeugd. De volwassenen speelden in een poule met 3 ploegen. Tijdens de eerste wedstrijd bleek het spel behoorlijk hilarisch te zijn. Sommige jeugdspelers lagen soms met de beentjes in de lucht. Gelukkig was er hulp aanwezig, anders hadden ze nu nog op het voetbalveld met de beentjes omhoog gestaan. Op het laatst was er van voetbal geen sprake meer. Men was nu volop aan het "beuken" zoals de jeugd dit noemde. Volop plezier dus. Uiteindelijk werd het team met de broertjes Perdok en Erik de Vries de winnaar. Bij de volwassen gingen Rick van der Veen, Alex Gorissen en Marvin Pot met de overwinning aan de haal. Tussendoor werden er diverse rondes rad van avontuur gespeeld, en konden we terug kijken op een geslaagde middag. Iedereen die hieraan heeft meegeholpen willen we dan ook weer bedanken voor hun geweldige inzet.