Borussia Gladbach

Activiteiten > Verslagen > Activiteiten 2019-2020

Uitje naar Borussia Mönchen Gladbach 22-02-2020:
Zaterdag 22 februari vertrokken we met 54 personen richting Gladbach. Om 10.30 uur werd het gaspedaal ingetrapt door chauffeur Lucas. Om 14.15 uur kwamen we aan bij het stadion. Er stond een behoorlijke bries wind. Jammer dat we weinig tijd hadden om de boel te verkennen. De optie om eerder weg te gaan was er niet in verband met de reistijden. De meeste mensen zorgden nog even voor een heerlijke inwendige versnappering (broodjes hamburger, curryworsten en pizza's), alvorens men zich begaf in het sfeervolle stadion. In een gelijkopgaande wedstrijd werden de punten gedeeld (1-1) tussen Borussia Mönchen Gladbach en Hoffenheim. Een uur na de wedstrijd vertrok de bus weer naar het Hoge Noorden. Om 22.00 uur kwamen we weer aan bij het stadion van de v.v.Bareveld. Het was een leuke dag. Nu op naar een volgende wedstrijd. Een 2-daagse trip naar Engeland? We zullen deze mogelijkheid eens gaan bestuderen!!