Bareveld 3 - Westerwolde 3

Bareveld 3 pakt sinds lange tijd weer eens punten.
Zondag 24 september moesten we de eerste competitiewedstrijd van het seizoen spelen. Westerwolde 3 was deze prachtige zondagmorgen de tegenstander. Bareveld begon uitstekend aan de wedstrijd. Al na twee minuten wees de scheidsrechter naar de stip. Een speler van Westerwolde maakte hands in het strafschopgebied. Robert Blouw schoot de bal naar de hoek, maar de goed reagerende keeper tikte de bal naast het doel. Hierna waren beide ploegen aardig aan elkaar gewaagd. Een schot van Westerwolde vloog over het doel. Voor Bareveld kregen Danny Wolf (omhaal) en Marvin Pot (schot naast) kleine kansen. Westerwolde scoorde in de 32ste minuut de 0-1 na een actie over links. Met deze stand gingen we aan de thee.
In de tweede helft was Bareveld de betere ploeg. We kwamen dan ook verdient op 1-1. Mark Wilthof stond op de juiste plaats om een verkeerd weggewerkte bal van Westerwolde binnen te tikken. Tien minuten later (62ste minuut) kwam Bareveld prachtig op voorsprong. Een afgemeten voorzet van James Waddington werd door Marvin met een snoekduik/kopbal ala van Persie binnen gekopt 2-1. Westerwolde probeerde hierna de gelijkmaker te forceren, maar verder dan een paar scrimmages voor ons doel kwamen ze niet. In de 77ste minuut werd de wedstrijd beslist. Na goed stoorwerk kon nieuwkomer Alderd Arents de bal tegen de touwen schieten 3-1. De wedstrijd werd ietwat grimmig en werd daarom dan ook iets eerder afgefloten.

Een goeie prestatie van onze ploeg bestaande uit: Wietse de Roo, Daniel Meidam, Michel Wind, Robert Blouw, Kevin Klijnstra, James Waddington, Erik van Rheenen, Marvin Pot, Stefan Jonker, Alderd Arents, Mark Wilthof, Christiaan van Weerden en Hendrik Jonker.