VV Bareveld

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Bareveld 3 - WEO 2

Teams > Bareveld 3 > Foto's Bareveld 3

WEO 2 te sterk voor een tegenvallend Bareveld 3.
Zondag 29 april moesten we spelen tegen WEO 2. In een van Bareveld zijde slechte wedstrijd werd er terecht verloren 0-2.

Eerste helft:
Het begon nog best goed voor Bareveld, want al in de eerste minuut kregen ze een prima kans. Na een prima pass van Adrie Gorissen, kon Marcel de Ruiter de bal panklaar leggen voor Danny Kaspers. Deze wist deze uitstekende kans van dichtbij echter niet tot een doelpunt te promoveren. Hierna nam WEO het heft in handen. Al in de 7de minuut hadden ze op voorsprong kunnen komen. De spits faalde echter oog en oog met Wietse, en hij schoot naast. WEO bleef beter, en ze kregen dan ook kansen. Ze gingen hier echter slordig mee om, zodat de schade vooralsnog meeviel. In de 35ste minuut kreeg Bareveld zelfs een kans om op voorsprong te komen. Na een mooie pass van Marvin kwam Danny van Ruitenbeek alleen voor de keeper. Helaas miste hij het doel en schoot hij over. In de 38ste minuut kwam WEO op voorsprong.
Een aanval over rechts via de snelle buitenspeler werd simpel afgerond door de vrijstaande spits 0-1.
Met deze stand gingen we de rust in.

Tweede helft:
Deze begon zeer slecht voor Bareveld. Want al in de 48ste minuut verdubbelde WEO de score 0-2. Bareveld probeerde hierna nog wel om dichetrbij te komen. Maar verder dan twee kansen kwam Bareveld niet. Danny van Ruitenbeek schoot over, waar een balletje breed op de geheel vrijstaande Marvin beter was geweest. Ook een ongevaarlijk schotje van Marvin werd gevaarlijk, omdat de keeper volledig mis taste en de bal milimeters naast het doel verdween. WEO kreeg ook nog enkele leuke kansen op nog meer treffers. Maar ook bij hun stond het vizier niet meer op scherp.

Een teleurstellende maar terechte nederlaag was een feit.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu