Bareveld 3 - Wedde4

Bareveld 3 verliest na veel persoonlijke fouten terecht van Wedde 4.
Zondag 29 oktober stond er een wedstrijd tegen Wedde 4 op het programma. Onder barre omstandigheden (storm en regen) werd er om 10 uur afgetrapt. De wedstrijd stond onder leiding van Bas Voss.

Opstelling: Doel: Wietse de Roo. Achter: Daniel Meidam, Michel Wind, Robert Blouw en Kevin Klijnstra. Midden: Stefan Jonker, Erik Hoving, James Waddington en Alderd Arents. Voorhoede: Mark Wilthof en Marvin Pot. Wissels: Marcel Ackerman, Danny Wolf en Jelmer de Jong. Leider/grensrechter: Hendrik Jonker. Afwezig: Christiaan van Weerden (weekendje weg), Erik van Rheenen (weekendje weg) en Hans Lambers (geblesseerd).

Eerste helft: Wedde begon beter aan de wedstrijd dan Bareveld. Bij Bareveld kwamen de ballen steeds net niet aan, waardoor we niet in onze normale spel konden komen. Hiervan profiteerde Wedde in de 7de minuut. Een houdbaar schot verdween onder Wietse door in het doel 0-1. Kort hierna kreeg Bareveld een kans via de niet geheel fitte
Marvin Pot. Zijn schot verdween over het doel. Wedde kreeg vervolgens ook nog een kans om te scoren, maar Robert Blouw bracht redding. In de 17de minuut moest de keeper van Wedde aan het werk. Hij pareerde een schot van Daniel. Wedde drukte Bareveld terug in de verdediging, en Wietse moest een aantal keren redding brengen. In de 30ste minuut verdubbelde Wedde de voorsprong. Wederom een grote persoonlijke fout ging hieraan vooraf. Daniel passte de bal in de voeten van een speler van Wedde, en deze wist wel raad met dit buitenkansje 0-2. Marvin en Alderd konden Bareveld vervolgens weer dichterbij brengen, maar beide kansen gingen verloren. En tot overmaat van ramp, maakte Bareveld via Robert Blouw wederom een grote fout, waardoor Wedde de stand op 0-3 bracht. Met deze onvoordelige stand gingen we aan de thee.

Tweede helft: Danny (voor Mark), Marcel (voor Kevin) en Jelmer (voor Erik) kwamen in het veld. De eerste (kleine kans) was voor Bareveld. Een vrije trap van Jelmer verdween net naast het doel. Kort hierna een kopbal van Wedde die naast het doel verdwijnt. Danny Wolf zoekt met een schot het doel te hoog, waarna Wedde in de 67ste minuut hun vierde treffer scoorden zonder dat er een persoonlijke fout aan vooraf ging 0-4. Hierna kabbelt de wedstrijd rustig naar het einde, en na 90 minuten matig voetbal van Bareveld maakt de uitstekend fluitende Bas Voss een einde aan de wedstrijd.

Een terechte nederlaag was een feit. Wedde was de betere ploeg, maar we gaven de doelpunten ook wel heel gemakkelijk weg in de eerste helft. Hierdoor kwamen we maar niet in de wedstrijd. Echter fouten maken hoort bij het voetbal, maar de volgende keer wel iets minder graag.