Bareveld 3 - PJC 3

Teams > Bareveld 3 > Verslagen-foto's Bareveld 3

Bareveld 3 wint thuis van de nummer twee PJC 3:

Zondag 10 november moesten we thuis spelen tegen het op de tweede plaats staande PJC 3.

Opstelling: Doel: Wietse de Roo. Achter: Klaas Oosting, Johan Jonker, René Perdok en Jeroen Perdok. Midden: Bert Matthijssen, Martin Jonker, Harrie Matthijssen en Erik Hoving. Voor: Otto Bos en Adrie Gorissen. Wissels: Erik van Rheenen, Jan Luppes, Michandro en Christiaan van Weerden.

Direct vanaf de aftrap ontspon zich een leuk duel met twee aan elkaar gewaagde ploegen. Wel kreeg Bareveld de meeste grote kansen. De eerste was voor Harrie Matthijssen. Alleen voor de keeper treuzelde hij iets te lang waardoor deze kans verloren ging. Niet veel later kreeg PJC een grote kans. Wietse dacht iets meer tijd te hebben, maar hij liet zich verrassen door de snelle spits. Gelukkig schoot deze vanuit vrije positie naast. Het spelde golfde op en neer. Bareveld kreeg via Erik Hoving (redding keeper) en Harrie Matthijssen (kopbal) twee prima kansen. Beide spelers konden de trekker niet overhalen. In de 25ste minuut was het PJC dat ons doel onder vuur nam. Nu stond Wietse paraat om de bal uit zijn doel te ranselen. In het laatste kwartier van de wedstrijd had Bareveld moeten scoren. Michandro (in de ploeg gekomen voor de licht geblesseerde Otto) kreeg twee leuke kansen. Met zijn enorme snelheid bezorgde hij de verdediging van PJC handen vol werk. Eerst schoot hij de bal centimeters voor het doel langs, waarna een tweede poging (schot in de bovenhoek) op prima wijze werd gepareerd door de keeper van PJC. Vlak voor tijd kreeg Erik Hoving de laatste kans. Ook nu kwam de keeper als winnaar uit de bus. Met een 0-0 tussenstand gingen we aan de thee.

Het begin van de tweede helft was duidelijk voor PJC. Bareveld werd in de verdediging gedrukt. PJC kreeg twee kansen om de score te openen. Een corner werd ternauwernood door Bareveld weggewerkt. Bij de tweede kans (vrije trap) moest Martin Jonker zijn doelman assisteren door de bal van de doellijn weg te koppen. Uit de eerste de beste aanval van Bareveld in de tweede helft was het meteen raak. Het was wel een hele mooie treffer. Na een vloeiende aanval via Michandro en Erik belandde de bal bij Martin. Deze schoot van dichtbij de bal tegen de touwen 1-0. Kort hierna leek Michandro de 2-0 te scoren. Echter besloot de scheidsrechter deze na advies van Erik Hoving (buitenspel) af te keuren. Sportief Erik. In de 55ste minuut kwam PJC langszij. Een afgemeten voorzet vanaf rechts werd binnen gekopt 1-1. Bareveld nam na een uur spelen voor de tweede keer de leiding. Het was Harrie Matthijssen die een corner van Michandro in het netje legde 2-1. PJC moest weer op jacht naar de gelijkmaker. Dit deden ze goed, want in de 65ste minuut scoorde de lepe spits zijn tweede treffer. Nu schoot hij de bal binnen na een voorzet vanaf rechts 2-2. PJC kreeg echter geen grip op Speedey Gonzales Michandro. Het was dan ook niet verwonderlijk dat Michandro zelf de 3-2 liet aantekenen. Nadat hij de verdediging van PJC zijn hakken had laten zien scoorde hij beheerst de 3-2. Even later leek hij ook voor de definitieve beslissing te gaan zorgen. Echter redde de jonge keeper van PJC op formidabele wijze. Vijf minuten voor tijd vond Pabbe Jeroen Perdok het mooi geweest. Na een enorme aanvallende rush (hier is Jeroen heel goed in) scoorde hij zeer bekeken de 4-2. Dit was teven de eindstand.

Na een spannende wedstrijd trok Bareveld uiteindelijk terecht aan het langste eind. De verdediging onder aanvoering van captain Johan Jonker stond als een huis en gaf haast geen kansen weg. Ook het middenveld speelde uiterst geconcentreerd en fel. Voorin bleken onze voorwaartsen een ware plaag. Dus al met al een prima teamprestatie.