VV Bareveld

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Bareveld 3 - Oldambtster Boys 2

Teams > Bareveld 3 > Foto's Bareveld 3

Bareveld 3 speelt op doordeweekse dag gelijk tegen Oldambtster Boys 2.
Donderdag 26 april moest er ingehaald worden tegen Oldambtster Boys 2. Een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft was Bareveld de betere ploeg, terwijl de tweede helft voor Oldambtster Boys was.

Eerste helft:
In de 10de minuut de eerste kans voor Bareveld. Marvin miste net de juiste richting, want zijn schot spatte uiteen op de paal. Even later kreeg Alderd een mooie kans. Zijn schot werd gekeerd door de keeper. In de 20ste minuut kreeg Alderd wederom een kans. Nu kopte hij een prima corner van James niet tussen de palen. In de 22ste minuut kwam Oldambtster Boys tegen de verhouding in op voorsprong 0-1. Marvin scoorde in de 25ste minuut de gelijkmaker na een assist van Erik Hoving 1-1. Bareveld nam uiteindelijk alsnog een voorsprong. Alderd scoorde na een mooie assist van Johan Jonker 2-1. Met deze stand ging men aan de thee.

Tweede helft:
In de tweede helft deelde Oldambtster Boys de lakens uit. Ze kregen diverse kansen, maar gingen hier slordig mee om. Uiteindelijk scoorden ze in de 75ste minuut alsnog de verdiende gelijkmaker 2-2. Dit werd tevens de eindstand.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu