Bareveld 3 - Meeden 3

Bareveld 3 verliest terecht van Meeden 3.
Zondag 8 november moest er thuis gespeeld worden tegen Meeden 3. Met de volgende spelers gingen we de wei in: Doel: Wietse de Roo. Achter: Daniel Meidam, James Waddington, Robert Blouw en Kevin Klijnstra. Midden: Stefan Jonker, Erik Hoving, Erik van Rheenen en Alderd Arents. Voor: Marvin Pot en Danny Wolf. Wissels: Marcel Ackerman, Mark Wilthof en Christiaan van Weerden. Scheidsrechter: Robert Luinge Menting.

Bareveld begon aardig aan de wedstrijd. Er kwamen twee kleine kansen. De eerste werd verwerkt tot corner, terwijl de tweede gered werd door de keeper. In de 20ste minuut een kans voor Meeden, maar Wietse kon redding brengen. In de 24ste minuut een mooie kans voor Bareveld. Marvin stifte de bal over de keeper, maar ook over het doel. Kort hierna een kansje voor Meeden. Wietse bracht redding, en de daarop volgende corner leverde niets op. In de 39ste minuut kwam Meeden op een gelukkige manier op voorsprong. Robert TJOEP, TJOEP, TJOEP Blouw werkte niet goed weg, waarna Wietse ook nog eens enorm in de fout ging 0-1. Kort hierna een kansje voor Meeden, maar nu werkte Robert de bal wel goed weg. Vlak voor rust leek Bareveld langszij te komen. Een prima schot van Erik "Stuitje" van Rheenen werd door de alerte keeper naast getikt. Met een kleine 0-1 tussenstand gingen beide ploegen aan de thee.

Bareveld begon niet goed aan de tweede helft. Meeden was beter, maar kon geen echte kansen creëren. In de 52ste minuut ontstond er een goede kans voor Bareveld. Marvin en Stefan wilde beide de bal in het doel doel koppen. Na een gezamenlijke kobal verdween de bal naast het doel. Ook Meeden liet zich niet onbetuigd. Vooral de diverse jonge beweeglijke spelers van Meeden zorgden voor veel gevaar. Ook de goede spits van Meeden was een plaag voor de verdediging. Toch kreeg Bareveld in de 65ste minuut een leuke kans. Een schot van Marvin verdween voor het doel langs. Ook Stefan Jonker was dichtbij een treffer. Hij kwam een teenlengte tekort om de keeper te passeren. Langzaam aan ging het lampje een beetje uit bij Bareveld. Diverse spelers moesten zich laten vervangen door diverse pijntjes. Hiervan profiteerde Meeden optimaal, want in de 80ste minuut werd de score verdubbeld 0-2. Kort hierna leek Bareveld terug te komen in de wedstrijd. Een schot van Alderd Arents spatte uiteen tegen de lat. Kort hierna een tweede poging van Alderd, maar nu verdween het schot hoog over het doel. In de laatste minuut werd het nog 0-3, en de eerste nederlaag van dit nog prille seizoen was een feit.

Al met al een terechte nederlaag tegen een iets beter Meeden. Vooral de diverse jongelingen van Meeden maakten het verschil (loopvermogen). Verder wil ik nog wel even vermelden dat beide ploegen er een uitermate sportieve wedstrijd van maakten. Ook inval scheidsrechter Robert Luinge Menting liet een prima indruk achter. Op deze positieve manier moeten we nu verder naar de eerstkomende wedstrijd.