VV Bareveld

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Bareveld 3 - Harkstede 3

Teams > Bareveld 3 > Verslagen-foto's Bareveld 3

Wedstrijd: Bareveld 3 - Harkstede 3
Zondag 17 November 2019

Deze Zondag kwam Harkstede 3 bij ons op bezoek. Gezien de stand op de ranglijst een geduchte tegenstander want zij stonden tot vandaag 2e.
Om even na negen uur had Bareveld 3 zo goed als compleet al aan de stamtafel plaatsgenomen in de kantine, waar Kim en Kelly voor een verse bak koffie hadden gezorgd. Otto bracht om 20 over negen ook nog een pakket spekkedikken voordat Christiaan de boys maande om naar de kleedkamer te gaan. Qua temperatuur vandaag leek een warming-up ook wel belangrijk.

In de kleedkamer gaf leider Christiaan de opstelling met vandaag de rentree van Jan Luppes en een tweetal Gorissen-mannen. Alex kwam de gelederen versterken en ook Michandro was er weer bij. Waardoor Otto dienst zou doen als assistent van Scheidsrechter Gerard van Dijken.

Eerste helft:
Om 10.00 U. stond alles op het veld voor een minuut stilte vanwege het overlijden van een geliefde persoon in de club. Daarna werden de stellingen betrokken en Adrie trapte af. Dit was zijn eerste balcontact en dat was zeer goed. Harkstede voetbalde gemakkelijk en drukte ons het eerste kwartier aardig op onze helft maar de verdediging, onder leiding van Jan en Johan, stond als een huis. En wanneer Harkstede toch tot doelpogingen kwam vonden ze doelman Wietse op hun pad.
Via enkele uitvallen over Alex, Adrie en Michandro deelden wij wel prikjes uit maar Harkstede kwam nog niet echt in moeilijkheden. Wel kwamen wij steeds vaker onder de druk vandaan en uit een corner van Alex wist de vrijgelaten Harrie Matthijsen keurig in te koppen. 1-0 rond de 25e minuut.
Harkstede probeerde wel wat terug te doen maar Klaas, Jan, René en Johan hadden de boel goed onder de duim. Bij een volgende corner van ons was het wederom Harrie die zich specialist toonde en de ruststand op 2-0 bepaalde.

Tweede helft:
In de tweede helft liet de goed spelende Jan zich vervangen en ook Adrie hees zich in het trainingspak. Otto kwam erin en Jeroen Perdok kwam terug in het veld na een kleine kwetsuur. Harkstede drukte zoveel het kon maar goed verdedigend werk en, wanneer nodig , uitstekend keeperswerk van Wietse Padt bleef de 0 veilig. Uit een tweetal snelle tegenstoten scoorden we via Alex en Michandro 3-0 en 4-0, waarbij Harrie Matthijsen nu de gever van assists was. Michandro en Alex wisten in de laatste 15 minuten van de wedstrijd zelfs 5-0 en 6-0 te scoren zodat de deceptie voor Harkstede ongekende proporties aannam. Diep teleurgesteld togen zij dan ook na het laatste fluitsignaal richting kleedkamer.

Na deze overwinning werd er in de catacomben een gele rakker genuttigd en gedoucht waarna in de kantine de zege nog met bier, cola, Radler en veel bittergarnituur uitgebreid werd gevierd. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu