Bareveld 3 - BNC 3

Teams > Bareveld 3 > Verslagen-foto's Bareveld 3

Bareveld 3 pakt zijn eerste 3 punten van het seizoen.
Tegenstander van vandaag was BNC 3 uit Finsterwolde. Een ploeg waar we al enige tijd niet meer tegen gespeeld hebben. Nog steeds waren er wel enkele bekende gezichten te ontdekken.

We hadden een grote waslijst aan afwezigen (blessures, vakantie, werk enzovoort). Gelukkig had het tweede nog een paar spelers over, en konden beide ploegen (Bareveld 2 won uit met 1-3 van Meeden) toch de wei in.

Om 10.00 uur gaf scheidsrechter Otto Bos het startsein. We hadden echt een superstart. Al in de tweede minuut scoorde HJ Korte met rechts de 1-0. Het hele elftal inclusief het vele opgekomen publiek stond dit uitbundig te vieren. Gebeurd namelijk niet echt vaak dat we zo snel of úberhaupt op voorsprong komen. Echter werd het even te lang gevierd, want een minuut later stond het alweer gelijk. De goeie beweeglijke spits van BNC schoot raak 1-1. Hierna ging de wedstrijd behoorlijk gelijk op. Beide ploegen kregen enkele kansen. Al waren de kansen van Bareveld wel iets groter dan die van BNC. Zo schoot Marcel Gorissen van dichtbij de bal over het doel, en ook een kopbal van dezelfde speler ging naast. BNC bleef echter ook gevaarlijk. Vooral door de snelle beweeglijke voorhoede. Johan en Harrie namen beurtelings de bewaking over van de snelle spits. Klaas vocht menig duel uit met de kleine rappe Lammert Uildriks. Gelegenheidsback Jeroen Perdok joddelde (Oktoberfest) zijn directe tegenstander onder het gras. Ook Wietse stond goed te keepen en lang bleef het 1-1. Bas Voss probeerde de keeper van BNC nog te verschalken met enkele prima schoten. Steeds bracht de keeper redding. Vlak voor rust nam BNC plots de leiding. Van een meter of 16 werd de bal tegen de touwen geschoten. Ruststand: 1-2.

In de tweede helft kwamen Marvin Dreise en Michandro in het veld voor Klaas en Adrie. We begonnen stormachtig aan de tweede helft. Erik van Rheenen zijn schot na een voorzet van de razendsnelle Michandro werd van de doellijn gehaald. Een minuutje later knalde Marcel Gorissen een corner van Bas snoeihard in het netje 2-2. Kort hierna ging HJ Korte alleen op de keeper af. Zijn lobje werd een prooi voor de keeper. In de 51ste wederom een mooie aanval. Een combinatie tussen HJ en Marcel werd door laatstgenoemde tot doelpunt gepromoveerd 3-2. BNC liet het er echter niet bij zitten. De spits met longen als een paard soleerde naar de 3-3. In de 63ste minuut liet Michandro zien dat hij de snelheid van Usain Bolt heeft. Hij liet de gehele achterhoede van BNC zijn hakken zien en scoorde beheerst de 4-3. We kregen enorm veel grote kansen om de score uit te breiden. Vooral HJ had zijn totaal nog enorm kunnen opvijzelen. In de 79ste minuut scoorden we eindelijk een verlossend doelpunt. Michandro zijn voorzet werd kiezelhard door HJ in het doel geknald 5-3. Toen even later Michandro de 6-3 scoorde uit een pass van Marcel Gorissen was de buit binnen. BNC zette de laatste 10 minuten nog wel aan. Ze kregen ook nog twee mooie kansen. Echter was Wietse beide keren paraat, waardoor we een 6-3 overwinning in onze tas konden steken.

Een terechte overwinning voor een beter Bareveld. De wedstrijd ging lang gelijk op, maar werd uiteindelijk toch nog overtuigend gewonnen.