Bareveld 3 - BATO 3

Bareveld 3 verliest nipt van BATO 3.
Zondag 12 november stond er de topper tussen de nummer 3 en 4 op het programma. De volgende spelers moesten het klaren deze wedstrijd. Doel:
Wietse de Roo. Achter: Marcel Ackerman, Robert Blouw, Michel Wind en Daniel Meidam. Midden: Stefan Jonker, Marcel Gorissen, Marc van Maanen en Alderd Arents. Voor: Mark Wilthof en Erik Hoving. Wissels: Marvin Pot en Bas Voss.

In de 7de minuut was het Daniel die ons eigen doel onder vuur nam. De bal spatte uiteen op de paal. In de 11de minuut werd Stefan door de keeper onderuit gehaald, echter zag de scheidsrechter het anders. In de 20ste minuut ondernam Marcel Ackerman een doelpoging. Zijn schot verdween ver naast het vijandelijk doel. Hierna kreeg BATO enkele kansjes. Schoten verdwenen over en naast het doel. Ook bracht Wietse nog een keer redding. In de 32ste minuut nam Daniel (nu wel het goede doel) het doel onder vuur. De keeper bracht redding. In de 38ste minuut mocht Bareveld een vrije trap nemen. De door Daniel genomen vrije trap werd door de ingevallen Marvin Pot op het doel gekopt. De keeper tikte de bal naast het doel. Kort hierna een leuke aanval van Bareveld, maar deze werd (onterecht?) afgefloten door de scheids. In de 42ste minuut nam BATO (na een slippertje van Daniel) de leiding 0-1. De laatste kans was voor Bareveld. Een voorzet van Marvin kon door Erik Hoving niet tot doelpunt gepromoveerd worden. Rust 0-1.

De eerste mogelijkheid is voor Marcel Gorissen. Zijn schot verdwijnt net naast het doel. In de 50ste minuut maken Marcel Ackerman en Wietse de Roo gezamenlijk een kans van BATO onschadelijk. In de 64ste minuut kopt een speler van BATO de bal net naast het doel, maar in de 69ste minuut scoren ze alsnog de 0-2.
Kort na dit doelpunt moest Wietse (geblesseerd) worden vervangen door veldspeler Alderd Arents. In het laatste gedeelte van de wedstrijd had Bareveld nog twee keer de kans om de eretreffer te scoren. Vrije trappen van Bas Voss (over) en Marc van Maanen (in het zijnet) misten het doel. Eindstand: 0-2.

Helaas gingen de 3 punten dus mee naar Winschoten. Met een beetje meer geluk had er een puntje in kunnen zitten. Op naar de volgende wedstrijd, en hopen dat er dan weer punten gehaald kunnen worden.