Bareveld 3 - Annen 6

Teams > Bareveld 3 > Verslagen-foto's Bareveld 3

Bareveld 3 verliest eerste competitieduel van Annen 6.
Zondag 22 september moesten we onze eerste competitiewedstrijd spelen. Na geen al te beste bekeravontuur (2 kansloze nederlagen) nu dus een start van het nieuwe seizoen. Met een iets aangepaste selectie ten opzichte van het vorig seizoen begonnen we tegen het onbekende Annen 6.

De volgende spelers waren aanwezig: Wietse de Roo, Klaas Oosting, Johan Jonker, Daniel Meidam, René Perdok, Erik Hoving, Martin Jonker, Erik van Rheenen, Jeroen Perdok, Adrie Gorissen, Marcel Ackerman, Jan Luppes, Peter Hamminga en Christiaan van Weerden. Afwezig waren: Harry en Bert Matthijssen (wegens droevige familie omstandigheden), Alex van Lent (werk), Otto Bos (blessure). Leiders: Hendrik Jonker en Christiaan van Weerden.

Voor de wedstrijd werd er een minuut stilte gehouden. Dit wegens het overlijden van Bé Matthijssen. Vader van onze spelers Harry en Bert (en Henk). Tevens was Bé een grote kracht binnen onze vereniging wat betreft het onderhouden van onze kleedkamers. We verliezen in Bé een groot vrijwilliger maar bovenal een prachtig mens. We wensen de familie heel veel sterkte toe met dit enorme verlies.

De eerste helft begon voor ons super slecht. Al binnen de minuut stond het 0-1. Deze treffer kwam wel heel gelukkig tot stand. Een als voorzet bedoelde bal verdween over Wietse in één keer in het doel. Al snel bleek dat Annen een goed ingespeelde ploeg was. Ze konden elkaar lekker vinden, en wij moesten alle zeilen bijzetten om ze van ons doel af te houden. Zo moest Wietse handelend optreden bij een hard schot in de tiende minuut. In de 20ste minuut verdubbelde Annen de score. Nu werd een corner van Annen door Klaas ongelukkig  in het eigen doel gekopt 0-2. Annen bleef beter en leek na een grote fout van Wietse op 0-3 te komen. Gelukkig schoot de speler voorlangs. Kort hierna kreeg Bareveld hun enigste kans van de eerste helft. Een schot van René Perdok ging voor het doel langs. Vlak voor rust kopte Annen de bal nog rakelings naast het doel. Met een 0-2 ruststand gingen we aan de thee.

In de tweede helft was het krachtsverschil minder groot. Bareveld stond organisatorisch goed in het veld. Annen kon niet echt kansen meer creeeren. Bij een goeie aanval was de keeper van Annen iets eerder bij de bal dan Erik Hoving. Het werd een helft met weinig kansen. Annen schoot nog wel een keer tegen de lat. In de allerlaatste minuut scoorde Annen alsnog een keer. Een hard schot verdween tegen de touwen 0-3. Dit was dus ook direct de eindstand.

Annen was deze wedstrijd een maatje te groot voor ons. Toch kwamen ze echter wel uiterst gelukkig op een 0-2 voorsprong door twee gelukkige goals. Neemt niet weg dat de overwinning zeker verdiend was.