Bareveld 2 - Wildervank 2

Teams > Bareveld 2 > Verslagen-foto's Bareveld 2

Met een thermometer die de 20 graden aantikt wordt de derby tegen buurclub vv Wildervank gespeeld. In de selectie van de roodhemden zien we 2 oud-spelers van Bareveld lopen. Jeroen Puister en Jesper Petsinger. In onze eigen selectie hebben we weer een handvol spelers met het 3e meegedaan. Stefan Jonker (naar verluid na zijn verjaardagsfeest niet helemaal topfit), Marvin Pot (matchwinner van vorige week), Mervin Dreise en nieuwe aanwinst Dennis Haan hebben helaas niet kunnen voorkomen dat het 3e met 6-1 onderuit ging.

Dan onze eigen opstelling: Swama ; Dijk, Weishaupt, Weisbeek, Korte ; Altundas, Kroder, v Maanen ; Lamein, Wessels, Gorissen. Wissel Michandro

1e helft:
De gladiatoren van Bareveld komen goed uit de startblokken. Ze pakken gelijk het initiatief en creëren kleine kansjes. Ook Wildervank komt er af en toe gevaarlijk uit. Jeroen "Bombarda" Puister laat zien nog altijd een uitstekende spits te zijn. Met de verdediger in de rug is hij niet van de bal te krijgen en bij een aantal uitvallen is hij bijna trefzeker. Andere ex-barevelder Jesper Petsinger die het van zijn snelheid moet hebben komt bedrogen uit. Bareveld heeft hierop geanticipeerd en heeft de nog snellere Haje Korte op Jesper gezet. De kansen stapelen zich op .... Altundas, Kroder en Korte met een afstandschot en, v Maanen uit de scrimmage, Gorissen in de lucht telkens weet de keeper redding te brengen. Jari Lamein komt met een paar goede acties en loopactie in kansrijke positie maar vindt iedere keer de sterke keeper van Wildervank op zijn weg. De allereerste kans die Jari kreeg ging vol in het kruis maar helaas was dit in buitenspelpositie. Ook Ferran Torres die weer een goede wedstrijd in de spits speelt vergeet zichzelf ook te belonen. Na de ongelukkige laatste man Seip die tot 2x door deze balvirtuoos gepaneerd werd maar wederom kon de keeper tot 2x toe redding brengen. Op het middenveld is het droomtrio herenigd. Ze heersen met zijn 3en en steken de ene naar de andere speler weg. Na een mooie aanval wordt ook Kroder na een sprint van 60meter voor de keeper gezet maar ook de goalgetter krijgt hem niet langs de keeper. Bareveld wordt onrustig en gaat te geforceerd op zoek naar de goal.

2e helft:
Bij Wildervank komt de ervaren Koos er in. Dat komt het spel van Wildervank ten goede want ze krijgen steeds meer kansen en Shane Swama en zijn defensie krijgen het steeds drukker maar houden dapper stand. Weishaupt en Weisbeek door de fans ook liefkozend W2 genoemd hebben hun handen vol aan de ervaren Puister. Die langzaam maar zeker zijn ploeg dichter en dichter naar de goal van Swama brengt. De  verdediging van Bareveld houdt stand. De ruimtes op het veld worden wel inmens groot. Het wordt tijd dat iemand opstaat die Bareveld erdoor sleept een held een superheld ..... laten wij nu een superturk in het team hebben. Altundas krijgt de bal op 20 meter van de goal en na verschillende tackles te hebben ontweken en passmogelijkheden te hebben genegeerd schuift Altundas de bal keurig buiten bereik van de man of the match van Wildervank..... 1-0. Daarna is het nog 10 minuten billenknijpen vooral toen Weisbeek de bal ongelukkig op zijn arm kreeg, maar de uitstekend leidende scheidsrechter Voss wuift het weg. Dan komt het verlossende fluitsignaal en zijn de 3 punten binnen in een uitverkocht stadion.

Volgende week weer een derby tegen de buren van DWZ. Hopelijk is de blessuregolf daar over en kan de wedstrijd doorgaan.