VV Bareveld

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Bareveld 1 - Smilde'94 1

Teams > Bareveld 1 > foto's Bareveld 1

Bareveld 1 verliest nipt van de nummer 4 Smilde'94.
Zondag 14 april moest ons eerste aantreden tegen de nummer 4 Smilde'94. Met de volgende elf werd er begonnen. Doel: Adrie Lamein. Achter: Geovanni Swama, Henk Beuker, Alex Gorissen en Rick van der Veen. Midden: Arfin Wessels, René Schipper en Chris Bijl. Voor: Herman Ludolphie, Jasper Kluin en Bart Weishaupt. Wissels: René Huizing, Niels van der Laan en Martin Jonker.

Eerste helft:
Beide ploegen waren behoorlijk aan elkaar gewaagd. De eerste grote kans was voor Smilde. Vanuit kansrijke positie werd de bal net naast het doel geschoten. Bareveld stroopte de mouwen omhoog en ze kregen dan ook enkele kansen. De actieve Herman Ludolphie was een paar keer dichtbij een treffer. Echter stond zijn vizier niet op scherp. Bareveld kreeg in de 20ste minuut een lichte domper te verwerken. De tot dan toe prima spelende Herman moest geblesseerd van het veld. Good Old René Huizing was zijn vervanger. In de 30ste minuut nam Bareveld de leiding na een mooie aanval. Bart zette Jasper vrij voor het doel, en deze schoot beheerst raak 1-0. Helaas viel de gelijkmaker 1-1 enkele minuten later, en kon meer weer opnieuw beginnen. Bareveld leek vlak voor rust wederom op voorsprong te komen. Bart kreeg een enorme kans. Alleen voor de keeper miste hij jammerlijk. Ruststand: 1-1.

Tweede helft:
Ook nu deden beide ploegen weinig voor elkaar onder. In de 53ste minuut kwam Smilde op een gelukkige manier op voorsprong. Via het scheenbeen van Chris verdween de bal tergend langzaam in het doel 1-2. Kort hierna kreeg Smilde een kans om de score verder uit te bouwen. Het schot verdween net naast het doel van Adrie. In de 65ste minuut een kans voor Bareveld op de gelijkmaker. Bart kon een voorzet van René Huizing niet tot doelpunt promoveren. In de 80ste minuut bouwde Smilde de voorsprong op fraaie wijze uit. Een prima schot verdween in de bovenhoek 1-3. Het werd in de 84ste minuut toch nog spannend. Een toegekende stradschop (overtreding van de keeper op René Huizing) werd feilloos door Jasper benut 2-3. Bareveld ging in de laatste minuten vol op jacht naar de gelijkmaker. Deze kwam er ook nog bijna in de blessuretijd. Een prachtige volley van Arfin Wessels verdween enkele centimeters over het doel. Eindstand: 2-3.

Met een goede instelling van de gehele ploeg had men wel een puntje verdiend. Echter mocht dit net niet zo zijn. Zou zeggen: vast houden deze instelling.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu