Bareveld 1 - Gasselternijveen 1

Teams > Bareveld 1 > foto's Bareveld 1

Bareveld 1 verliest bekerduel van Gasselternijveen 1.
Zondag 10 september speelde het eerste elftal tegen Gasselternijveen. Bareveld begon prima aan de wedstrijd. Gasselternijveen werd van het begin af aan onder druk gezet. Er kwamen kansjes voor Stephan Drenth en René Huizing. De beste kans was voor Herman Ludolphie. Na een lange rush over het gehele veld schoot hij de bal net naast de verkeerde kant van de paal. In de 20ste minuut kwam Bareveld gelukkig maar wel verdiend op voorsprong. Een vrije trap van Alex Gorissen leek een gemakkelijke prooi te worden voor de jonge keeper, maar hij liet de bal door zijn vingers glippen 1-0. Kort na dit doelpunt kwam Gasselternijveen na een verdedigingsfout van Bareveld langszij 1-1. Bareveld was de kluts kwijt en Gasselternijveen kreeg enkele grote mogelijkheden. Steeds vonden ze Adrie op hun weg. In de 33ste minuut nam Gasselternijveen een voorsprong. Een lage voorzet vanaf links werd van dichtbij binnen gewerkt 1-2. Bareveld moest dus op jacht naar de gelijkmaker. Dit deden ze ook wel, maar zonder al teveel overtuiging. Wel had Bareveld in de 40ste minuut een strafschop moeten krijgen. Een duidelijke overtreding op Grieto Korthuis werd niet waargenomen door de warrig leidende scheidsrechter. Vlak voor rust werd de score uitgebreid. Een verkeerde terugspeelbal door Niels van der Laan werd onderschept en binnen geschoten 1-3. Met deze stand werd er gerust.
In een rommelige en veel te harde tweede helft probeerde Bareveld nog iets van de wedstrijd te maken. Er kwamen ook wel enkele kansen. Zo werden schoten van Grieto Korthuis en Arfin Wessels door de keeper van Gasselternijveen gestopt. De ingevallen Daniel Kroder was ook nog een keer dichtbij een treffer. Na een goeie actie van Herman Ludolphie schoot hij de bal over het doel. Gasselternijveen beperkte zich tot verdedigen en deed dit prima, en won zodoende de wedstrijd terecht met 1-3.