Bareveld 1 - Farmsum 1

Teams > Bareveld 1 > Verslagen-foto's Bareveld 1

Bareveld pakt in blessuretijd een punt tegen Farmsum:
Zondag 19 januari (hoe bedenk je het) stond de eerste wedstrijd van Bareveld 1 op het programma. In de eerste helft was het een gelijk opgaande wedstrijd. Farmsum opende na een half uur spelen de score 0-1. Bareveld boog nog voor de rust de score om. De 1-1 werd gemaakt door Chris Bijl (penalty). De 2-1 kwam van de schoen van Arfin (hard schot).
Na de rust was Farmsum de meest gevaarlijke ploeg. Het kwam dan ook op 2-2. Een doelpunt met een buitenspel luchtje. Echter negeerde de warrige scheidsrechter (voor beide ploegen floot deze beste man warrig) het vlagsignaal van grensrechter Gerard. Hij nam zelfs niet de moeite om verhaal te halen bij de grensrechter. Vlak voor tijd kwam Bareveld op 3-2. Dit dacht men. De scheidsrechter wees keurig naar de middenstip. De grensrechter had echter zijn vlag omhoog gestoken. En ja je raad het al!! De beste man ging nu wel naar de grensrechter en keurde vervolgens het doelpunt af. Terecht of niet, maar dit is wel meten met twee maten!! Tot overmaat van ramp scoorde Farmsum in de laatste minuut ook nog eens de 2-3. Farmsum verzuimde vervolgens de trekker definitief over te halen, waardoor Bareveld diep in de blessuretijd als nog de 3-3 kon scoren. Wederom scoorde Chris Bijl beheerst vanaf de stip. Beide ploegen eindigden de wedstrijd overigens met tien man na twee rode kaarten. Op karakter sleepte Bareveld een zwaar bevochten puntje uit het vuur.