Bareveld 1 - Engelbert 1

Teams > Bareveld 1 > Verslagen-foto's Bareveld 1

Bareveld 1 verliest kansloos tegen een beter Engelbert 1.
Zondag 24 november leed Bareveld een gevoelige nederlaag tegen Engelbert. Na een goed begin zakte Bareveld volledig weg. Eerst redde de keeper op een van richting verandert schot van Olcay. Ook een schot van Arfin werd ternauwernood over het doel getikt. Hierna ging het lange tijd gelijk op. Wel nam Engelbert na 20 minuten spelen de leiding 0-1. In blessuretijd van de eerste helft werd de achterhoede van Bareveld twee keer op snelheid geklopt. Beide keren werd op identieke wijze gescoord 0-3. Een zeer vervelend moment om tegentreffers te incasseren. De tweede helft kwam Bareveld niet meer terug in de wedstrijd en scoorde Engelbert nog 3 keer, waardoor de eindstand op 0-6 werd gezet. Bareveld had deze dag een totale off-day, en moet deze wedstrijd ook maar snel gaan vergeten.