Alteveer 3 - Bareveld 3

Teams > Bareveld 3 > Verslagen-foto's Bareveld 3

Bareveld 3 wint de uitwedstrijd tegen Alteveer 3 terecht:

Zondag 27 oktober gingen we met een redelijke selectie (14 spelers) richting Alteveer om daar te gaan spelen tegen het derde elftal van Alteveer.

Opstelling: Doel: Wietse de Roo. Achter: Klaas Oosting, Johan Jonker, Alex van Lent en Jeroen Perdok. Midden: Erik van Rheenen, Martin Jonker, Harrie Matthijssen en René Perdok. Voor: Erik Hoving en Peter Hamminga. Wissels: Bert Matthijssen, Otto Bos en Christiaan van Weerden.

Al vrij snel tijdens de eerste helft was duidelijk dat Bareveld punten kon pakken deze zondagmorgen. Alteveer was een leuke ploeg om tegen te voetballen. We moesten deze wedstrijd het spel maken, wat niet heel vaak voor komt bij ons haha. Dit was dus best wat onwennig. Toch drukten we Alteveer terug in de verdediging, en we kregen een behoorlijk aantal grote kansen. Erik Hoving kreeg de meeste maar moest regelmatig zijn meerdere erkennen in de keeper. In de 20ste minuut kwamen we verdient op voorsprong. En hoe?? Martin schoot de bal vanaf de middenstip langs de verkeerd opgestelde keeper 0-1. Toen niet veel later Erik Hoving de 0-2 tegen de touwen schoot leek het een gemakkelijke wedstrijd te gaan worden. Dit gebeurde echter niet. Had te maken met dat we steeds slordiger gingen spelen, en de kansen niet wisten te benutten. In de 45ste minuut liet Alteveer zien hoe het wel moest. Uit hun enige kans scoorden ze direct de aansluitingstreffer via de geslepen Luuk Schenkel 1-2. Met deze stand gingen we aan de thee.

We hadden in de rust afgesproken dat we scherp zouden beginnen, om zodoende snel een beslissing te forceren. Dit ging in het begin niet helemaal naar wens. We bleven slordig in de passing. In de 55ste minuut leken we te gaan scoren. Alex kreeg een enorme kopkans voor leeg doel. Hij kopte de bal echter over het doel. Gelukkig kon Alteveer hier niet van profiteren en kwamen we in de 60ste minuut op 1-3. Na een voorzet van Erik Hoving, schoot Otto de 1-3 tegen het netje. Kat in het bakkie zou je denken. Echter niets was minder waar. Alteveer kwam uit hun eerste de beste aanval in de tweede helft dichterbij. Uit een scrimmage werd de bal hoog in het doel geschoten 2-3. Zouden we dan toch nog punten gaan verspelen? Nee dus!! Jeroen Perdok ging zich maar eens bemoeien met de aanval. En ja hoor, hij scoorde van dichtbij de 2-4. De punten waren binnen, want niet veel later floot de goed leidende scheidsrechter voor het einde.

Een moeizame overwinning was een feit. En drie belangrijke punten gingen mee richting Bareveld.