45+ voetbal

Activiteiten > Verslagen > Activiteiten 2018-2019

45+ voetbal v.v.Bareveld.
Vrijdag 26 april was de organisatie van het 45+ voetbal in handen van onze vereniging. We zijn ingedeeld in een leuke poule met Alteveer, Harkstede en buurman Wildervank. Onder prima omstandigheden werd er om 19.30 uur begonnen. Bas en Rinus waren de scheidsrechters. Ons elftal bestond uit: Hindrik Koetse, Adrie Lamein, Hendrik Jonker, Jan Luppes, Klaas Oosting, Peter Tempel, Harrie Matthijssen, Tammo van Weerden, Najib Moussa en John Rogaar. Een leuke mix.

Bareveld - Alteveer:
Deze wedstrijd werd met 3-2 gewonnen. Tammo scoorde twee keer, terwijl ook Najib een doelpuntje mee pikte. Dit was een leuke wedstrijd. Het begin was duidelijk voor Bareveld. Echter moest men op het laatst alles nog even uit de kast halen om de overwinning over de streep te trekken.

Bareveld - Harkstede:
Deze wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel. Bareveld was deze wedstrijd duidelijk de bovenliggende partij, alhoewel men wel steeds alert moest zijn bij de tegenstoten van Harkstede. Vele kansen werden niet benut, en ook de keeper van Harkstede keepte een puike partij.

Bareveld - Wildervank:
Ook hier werd er gelijk gespeeld 1-1. Bareveld nam al vrij vroeg de leiding door een doelpunt van Tammo. Met een ouderwetse sleepbeweging zette hij de complete verdediging op het verkeerde been. Wildervank kwam langszij door eveneens een mooi uitgespeeld doelpunt. Een leuke wedstrijd met kansen voor beide ploegen. Eindstand: 1-1.

Na afloop was het zeer gezellig in de drukke kantine. Alle ploegen bleven nog even naborrelen wat dit voetbal toch zeer gezellig maakt. Alles was prima verzorgd. Complimenten voor het barpersoneel Liesbeth, Christiaan en Gisela.